Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Amíg ön alszik, Soros dolgozik

Amíg ön alszik, Soros dolgozik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Hogy ez véletlen-e? Ezt döntsék el önök.

Lehet, hogy puszta véletlen csupán, de az ember bizonyos koron és tapasztalaton túl már nem hisz a véletlenekben.

Most például azt lehetne véletlennek értékelni, hogy a „Kiállás Cserháti Péterért és az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetért” címet viselő petíciót az ]]>avaaz.org]]> nevű oldalon tették közzé és ott tudják „aláírni” a szövegével egyetértők.

Hogy ez véletlen-e? Ezt döntsék el önök. A döntéshez persze ismerni kell az előzményeket.

Az egyik oldalon Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere megszüntette dr. Cserháti Péter, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) főigazgatói megbízását – ]]>közölte az EMMI]]>. A tárca tájékoztatása szerint a felmentés oka, hogy a járványügyi veszélyhelyzetben dr. Cserháti Péter nem teljesítette az operatív törzs által jóváhagyott, a Nemzeti Népegészségügyi Központ koronavírus-járvánnyal kapcsolatos utasításait a felkészülésre. Ennyi és nem több.

A másik oldalon most ismét megmozdult a magát civilnek nevező NGO, az egész világot behálózó Avaaz, amelyről korábban is gyakran hallottunk már. A világ számos országában szerveztek petíciókat, tüntetéseket. Gyakran a környezet védelme, vagy más, nemesnek látszó ügy mellett léptek fel. Furcsa azonban, hogy igen gyakran választásokat megelőző időszakokban is szervezkedtek. És soha nem a konzervatív, jobboldali kormányok, politikai erők mellett.

Hollik István akkori kormányszóvivő ]]>tavaly májusi nyilatkozata]]> szerint számos bizonyíték látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Soros György és az általa finanszírozott NGO-k hogyan próbálták manipulálni a választásokat. Ezt már megtették 2014 előtt az európai parlamenti választások kampányában, illetve számos bizonyíték van arra is, hogy egy Avaaz nevű NGO-n keresztül megpróbálták manipulálni a 2018-as magyar országgyűlési választásokat is.

„Még a Magyar Helsinki Bizottságnál és a Soros-hálózat egyéb jogvédő szervezeteinél is sokkal hatékonyabbak az Avaazhoz hasonló alakulatok, hiszen utóbbiak közvetlenül az emberekhez fordulnak, és arról győzik meg őket, hogy olyan képességeiket fejlesztenék, mint például a vitakultúra, vagy arra tanítanák meg őket, hogyan kell megszervezni egy közösséget” – jelentette ki a ]]>Magyar Nemzetnek]]> Földi László biztonságpolitikai szakértő, szintén tavaly májusban.

A Magyar Nemzet ]]>cikke]]> akkor arra is kitért, hogy a 2006-ban alapított Avaaznak több mint 51 millió támogatója van (ma már közel 60 millió – a szerk.), és a világ több országában, számos alkalommal manipulált választásokat, népszavazásokat. Vezetőin keresztül pedig Soros Györgyhöz köthető.

Már csak dönteni kell, hogy a háttérben, a petíció szervezése mögött valójában mi is történik most…

Pósa Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (667) Sport (729) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Jobbegyenes (2384) Belföld (8) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1464) Mondom a magamét (6243) Kultúra (6) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Életmód (1) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Tereb (141) Irodalmi kávéház (513) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Egészség (50) Politika (1581) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>