Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Lewis Hamilton vadul Orbánra támadt

Lewis Hamilton vadul Orbánra támadt

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elég volt! NEm hagyjuk!

A hétvégén megkezdődik a Formula–1-es Magyar Nagydíj, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton gondolatai azonban nem a futam körül forognak. A Mercedes brit pilótája a magyar gyermekvédelmi törvény ellen agitál és szolidaritását fejezi ki az LMBTQIDGFJKRZDGD-közösséggel.

„Mindenkihez szólok ebben a gyönyörű országban, Magyarországon. A nagydíjhétvége előtt szeretném a támogatásomat kifejezni mindenkinek, akit érint a kormány anti-LMBTQ-törvénye. Elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető dolog, hogy a hatalom ilyen törvényt javasol” – közölte a brit pilóta.

Emellett Hamilton arra biztatja az embereket, hogy a gyermekek védelméről szóló népszavazáson voksoljanak az LMBTQ-közösség érdekeinek védelmében. „Mutassátok ki a szereteteket a körülöttetek levők felé, mert a szeretet mindig győz” – írta posztjában Hamilton, aki aligha lehet tisztában a referendum témájával és kérdéseivel.

Mint ismert: Orbán Viktor miniszterelnök múlt héten jelentette be, hogy a kormány gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez, a törvény többek között megtiltja az LMBTQ-érzékenyítést folytató szervezeteknek, hogy az iskolákban vagy az óvodákban előadásokat tartsanak előadásokat a gyerekeknek.

A Mercedes csapatának versenyzője nem először áll ki az LMBTQIDHECHCEHCHCWHC-propaganda mellett; márciusban a Vatikánt kritizálta, amikor Ferenc pápa aláírta azt a dekrétumot, amely azt hivatott megerősíteni, hogy a katolikus egyház papjai nem áldhatják meg az azonos nemű párokat.

Hamilton szavaival saját korábbi véleménye mutat erős kontrasztot, mivel évekkel ezelőtt a pilóta arról beszélt, hogy erős a keresztény hite, ami a versenypályán és azon kívül is utat mutat a számára.

A brit pilóta George Floyd tavaly májusi halála óta lett szószólója a Black Lives Matter (BLM) mozgalom mellett az LMBTQhkhehc,khckchlw-közösségnek, de támogatja a migrációt is. Ennek jegyében a versenyek előtt Hamilton szokásává vált, hogy térdeléssel fejezi ki a szolidaritását az említett csoportokkal, azokat a versenyzőtársait pedig, akik nem csatlakoztak hozzá a térdelésben, már többször számonkérte passzivitásukért.

Ugyanakkor Hamilton nem mindig volt ilyen erős szövetségese az LMBTQdwnklhwkwhxlkhwcxklwehx-propagandának, mivel 2017 karácsonyán az Instagramon közvetítette, ahogy rászól az unokaöccsére, amiért az lányruhát visel. A sportoló úgy fogalmazott: „Miért viselsz ilyen ruhát? Fiúk ne hordjanak hercegnős ruhát!”.

Akkor a támadások hatására törölte a közösségi oldalait a pilóta, aki azóta az LMBTQ-mozgalom egyik fő támogatójává avanzsált.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (531) Tereb (146) Szépségápolás (15) Belföld (10) Autómánia (61) Kultúra (6) Nézőpont (1) Vetítő (30) Heti lámpás (281) Történelem (16) Mozaik (83) Jobbegyenes (2722) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7246) Nagyvilág (1309) Gazdaság (693) Egészség (50) Politika (1581) Életmód (1) Flag gondolja (34) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>