Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Ami a parizer mögött van

Ami a parizer mögött van

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A bukás: bort iszik és vizet prédikál.

Jakab Péter, ha már a baloldali előválasztáson csúfosan kikapott, egy olyan versenyen, amelyen az álszentséget veszik figyelembe, biztosan előkelő helyen végezne.

Van az a mondás, hogy bort iszik és vizet prédikál. Annyival kiegészítve, hogy jelen írásom főszereplője nem bort, hanem a legdurvább töményet issza. Ezt most természetesen képletesen írom, hiszen nem Gyurcsányról, hanem Jakab Péterről szól a véleményem.

Jakab Péter alpári parlamenti megnyilvánulásait, vállalhatatlan Facebook-posztjait aligha kell bemutatnom. Ezek ellenére a Jobbik elnöke úgy próbálja beállítani magát, mintha a nép hangja és szerető családapa lenne, akit nemcsak a gyermekei, hanem az ország jövője is nagyon érdekel.

A látszat ellenére az a helyzet, hogy Jakab Péterről a Bors című lap fotókat és videófelvételt közölt, miszerint – ahogy ők fogalmaztak – élettársával bujkál egy budai lakásban. Magánéleti szempontból ez borzasztóan kínos, hiszen miközben Jakab Budapesten együtt tölti az éjszakákat egy nővel, a felesége és gyermekei Miskolcon várják. Felmerülhet a kérdés: érdemes-e a történet magánéleti szálával foglalkozni? Véleményem szerint erkölcsi szempontból, illetve az előbb bemutatott álszentség miatt fontos nyomatékosítani a történteket, főleg annak tudatában, hogy a baloldal mit művelne, mit művelt hasonló esetben.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy ki a történet másik szereplője. Molnár Enikő Jakab Péter kabinetfőnöke, az az ember, aki lényegében mindenhol, minden eseményen a Jobbik elnöke mellett van. Úgy hírlik, hogy a pártban nagyon komoly befolyása van a kabinetfőnöknek, akit a stílusa miatt elég sokan nem igazán kedvelnek. Könnyen lehet, hiszen a Bors első Jakabról szóló leleplező írásában úgy fogalmazott, hogy „a Jobbik két vezető politikusa kereste meg közvetítők révén” az újságot.

Az első írás arról szólt, hogy Jakab kiadja azt a lakást, amelyet az Országgyűlés bérel neki. Azaz dupla hasznot zsebel be. A parizerkirály ezt természetesen azonnal cáfolta, annak ellenére, hogy a Bors még egy szerződést is bemutatott. Aztán újabb információk érkeztek a laphoz, ismét jobbikos politikusoktól, akik tulajdoni lapokat juttattak el az újságnak, amelyekkel azt igazolták, hogy Jakab nemcsak a szolgálati lakását adja ki, hanem a családtagjai nevére be is vásárol ingatlanokból Kelenföldön, gyanúsan közel egymáshoz.

Értem és értjük, hogy Jakab előadja a parizerevő kispénzű melóst, de ezzel szemben a valóság az, hogy havi több millió forintot keres, az újságcikkek alapján emellett még rendesen mutyizik is, szóval borzasztóan álságos és kétszínű ez az egész.

Jakab Péter nemcsak a szavazóit, nemcsak a magyar embereket, hanem még a családját is hülyének nézi.

Bohár Dániel - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6251) Jobbegyenes (2388) Politika (1581) Autómánia (61) Sport (729) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Tereb (142) Történelem (15) Mozi világ (440) Mozaik (83) Gazdaság (667) Vetítő (30) Egészség (50) Életmód (1) Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>