Ma 2024 július 23. Lenke napja van. Holnap Kinga, Kincső napja lesz.
kemek00.jpg

Amerikai kémet fogtunk!

Flag

Szöveg méret

Átlag: 5 (1 szavazat)
Miután csak ]]>ennyit tudok a kémkedésről]]>, úgy érzem avatott kézben landolt a szerkesztői felkérés, hogy írjak az esetről, ]]>az állítólagos amerikai kém kormányzati adminisztrációból való kiszorításáról]]>.

Az irodalom és a pamflettörténet tele van kém és hírszerzési paródiákkal. Amióta egy a szempilla hegyére telepített poratka méretű eszközzel le lehet szívni az összes adatot a szomszéd szobában lévő számítógépről, a pornófilmekkel együtt (amelyek tudvalévőleg a tárhely nagyobb részét foglalják), azóta az élőerős kémkedés súlya jelentősen átalakult.

Hogy lássuk miről beszélünk, a nyitóképként szereplő kémelhárító eszközt a korai ötvenes évekből származik és családi ereklye.

Az eszközt a hatvanas évek közepén cserélték le egy korszerűbbre, addig szolgált a Komlói Bányaüzem egyik objektumában (hogy melyikben, az hadititok). Arra nincs adat, hány kémet fogtak vele, de szétszerelésének története olvasható Szélső Béla munkásőr százados kiadatlan „Békeévek Kádár Elvtárssal” című visszaemlékezéseiben. A korpulens Dunyhás József szakaszvezető ugyanis óvatlanul a szék közepére lépett a folyosói villanykörte cseréjekor és az beszakadt. A raktárból vételezett farostlemez hátlapját nem nézték meg a vágás előtt és így csak az összeszereléskor vették észre, hogy szabotázst követtek el gondatlanságból. De ez már a boldog gulyáskommunizmus korszaka, a párttitkár csak annyit kért, fordítsák meg a lemezt, hogy a felirat legyen alul.

Továbbá a családom még fogva tartja a John Fitzgerald Kennedyt meggyilkoló KGB ügynököt a pincénkben, akinek az őrzését megkönnyíti, hogy azt hiszi bújtatjuk, de ez nem különösen izgalmas és nem is tartozik a tárgyhoz, csak mellékesen jegyeztem meg.

A kémkedésben amerikai és szovjet iskolát különböztethetünk meg. Az amerikaiak szerint mindenki lehet kém, míg az oroszok szerint mindenki az is.

Ez nem csak büntetőpolitikai különbséget feltételez (hogy a lakosság hány százalékát csukják le ezzel a váddal), hanem az orosz tömegerővel szemben, az amerikaiak szofisztikáltabban közelítenek a dologhoz. Vegyük észre a gyakorlatilag „orosz kém vagyok” kitűzővel álcázott KG Béla és a most lefogott személyek közötti különbséget.

Az alábbiakban, a teljesség igénye nélkül, felsorolom azokat a cselekményeket, amelyet az amerikai rezidentúra ezen csoportja az utóbbi években elkövetett és ami alátámasztja, hogy 2008-ban a világ egyik legjelentékenebb figuráját tartva kémkedtek a még meg sem alakuló Orbán-kormány ellen.

Ez a társaság intézte el rendkívül összetett fedőműveletek sokaságával, hogy 2010-ben az országos választási bizottság tagjai a választás napjáig ne értesüljenek az internet létéről és ennek következtében blokkolják az országos televíziókban az eredmény közzétételét. Céljuk természetesen az volt, hogy vasárnap este koránfekvő lakosság ne részesülhessen a Fülkeforradalom össznépi katarzisából.

Hasonló céllal gyengítették meg az önkormányzati választások napján az altalajt egy nakvadagenerátor segítségével a MAL Zrt. tulajdonát képező Ajkai Timföldgyár 10-es számú zagytározójának észak-nyugati sarka alatt.

A figyelemelterelő katasztrófához szándékosan választották a vörös szín kommunikációs használatát lehetővé tevő anyagot. Üzenni akarták, hogy a vörös ár még visszatérhet.

Egy, a gyíkember jelmez felett pincérnek öltöztetett személy lovasította meg Orbán Viktor lányának esküvőjén azt az okostelefont (amelynek elhagyott tokján varánuszgyík DNS-t találtak), amely tartalmazta azon emberek titkos telefonszámait, akiket H. Árpád hívott meg valami múzeumi ünnepségre.

Ez a társaság fejlesztette ki azt a szakdolgozat-összehasonlító algoritmust, amellyel a komplett európai elit sakkban tartható, mert Európában az utolsó nem intertextuális regényt doktorit még az internet előtti korban írták.

Érettségi és nyelvvizsga papírokban is utaztak, ami már majdnem a teljes középosztály lefedését lehetővé teszi (Kelet-Európában).

Ők vették rá a KDNP-t a vasárnapi zárvatartás erőltetésére, azzal a hivatkozással, hogy a mise is akkor van.

Kockás ingben is látták mindegyiket és a gyerekeiket arra biztatták, hogy rosszul teljesítsenek a PISA felmérésen.

Kapcsolatban álltak azzal a céggel, amely kidolgozta a Klikk szervezeti felépítését és az oktatási reformot.

Gondoskodtak az oligarcha szó napi háromszázezerszeri használatáról.

Egy gondolatbefolyásoló eszközzel ők szerkesztették az RTL Klub összes híradóját.

Megpróbálták elintézni, hogy a magyar fociválogatott ne jusson ki az EB-re.

Hiteles személyként hivatkoztak Gyurcsány Ferencre egy jelentésben.

Eltitkolták a Világbankos megbízóik elöl, hogy a Magyar Reformok Működnek!

Minden hitelüket egyébként akkor vesztették el, amikor azt jelentették, hogy Bajnai Gordon hiteles és népszerű. Ettől kezdve nem védték őket és az FB oldalukon kezdték el őket utasítgatni.

Ők hitették el a TEK-kel, hogy két részeg ember telefonos beszélgetése terrorcselekményre való készülés.

És legfőképpen! Megpróbálták beszervezni azt a kuvaszt, aki titokban Orbán Viktor félszemű kutyája. (A kuvasz nem komondor!) Egy nagyobb adag prémium kutyaeledellel kapták el őket Felcsúton.

Orbán Viktor macskája (Mirci) viszont személyesen nekem jelent.

És ha a fentiek közül bármi igaz, akkor most nagyon nagy bajban vagyok.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Belföld (11) Autómánia (61) Tereb (146) Életmód (1) Tv fotel (65) Sport (729) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Történelem (18) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7725) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Politika (1582) Jobbegyenes (2825) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>