Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Aggyá 38 milliárd dollárt!

Aggyá 38 milliárd dollárt!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kik előtt csúszik-mászik a német államfő a nyugati háborús hit Vatikánjában?

Hogy is van ez? A G7-es konferenciára küldött videóban a jellemzően pénzt- és fegyvert követelő izompólós farokzongorista meghatározta, hogy mennyit pénzt adjon össze a nemzetközi közösség. Neki – azaz az ukrán költségvetésnek – havi 3,1 milliárd dollárra van szüksége, vagyis éves szinten 38 milliárdra. Mivel az ország csődben van, az Amerikából küldött fegyverekért majd át kell adnia Ukrajna teljes vagyonát – már ha marad belőle valami, hisz a gyakorlatban fizetésképtelen, azaz csődben van – ezért az összegért cserébe Ukrajna semmit sem nyújthat. (Csak a háborút...) Hitelt már nem is kaphatna, vagy csak csillagászati kamattal, ezért pumpol tovább mindenkit, akit tud. És tud, mert ma éppen térden csúszva, megalázkodva érkezett a német államfő, szinte titokban. Igen, az, akit annak idején a farokzongorista nem fogadott, akinek országát és kormányát gyalázta a németországi ukrán nagykövet. Az a nagykövet, aki hazament, mint aki jól végezte dolgát és miniszterhelyettesi rangra emelték. A mocskos szájú, dokumentáltan az ukrán nácikat mosdató senkiházit.

És ugyanazon a napon, jegyezzük fel, október 25-én jelent meg az a hír is, hogy a szaudi koronaherceg megkérdőjelezte az amerikai elnök ép mentális állapotát.

Hogy a fentieket miként lehetne összefoglalni? Úgy, hogy van valahol valamilyen hatalom, amelyik parancsot adhat (egy farokzongorista színész hangján) bármennyi pénz elköltésére bármire (pl. háborúra), és amelyik a világ egyik nagyhatalmának közjogi méltóságát csúszómászóvá teheti. Ugyanez a hatalom vagy hatalmi központ ráadásul azt is megteheti, hogy egy zavarodott vénember háta mögé bújik úgy, hogy senki sem kérdezi, kérdezheti meg, mely hatalomról, kikről beszélünk.

Tegyük fel ismét a kérdést: Ki irányítja most az Egyesült Államokat, ki irányítja a Nyugatot? Sőt: hol a Független Objektív Sajtó (FOS), hogy megkérdezze, kikutassa, ki vagy kik állnak az egész mögött?

És tegyük fel csak csendesen a kérdést: Orbán Viktornak mekkora hitre, bátorságra, politikai éleslátásra van szüksége, hogy ezzel a hatalommal szemben megpróbálja a pöttöm Magyarország érdekeit megvédeni?

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Autómánia (61) Sport (729) Mozi világ (440) Egészség (50) Flag gondolja (36) Belföld (11) Szépségápolás (15) Gazdaság (713) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Heti lámpás (322) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Életmód (1) Mondom a magamét (7708) Jobbegyenes (2823) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>