Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Aggódunk Bencéért

Aggódunk Bencéért

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az elhülyülés újabb tünetei jelentkeztek...

Az elhülyülés újabb tünetei jelentkeztek a harmadik éve brüsszeli jutalomüdülésen tartózkodó Jávor Benedeken. „A kormány szereti azt hazudni, hogy a békét támogatja. De nem” – tájékoztat közösségi oldalán a megroggyant zöldember, majd tételesen felsorolja az „oroszpárti” Orbán-kabinet bűneit: „Teljes családok megkínzását és tömegsírba lövését támogatja. Gyerekekkel teli színházak vagy szülészetek lebombázását támogatja. […] Háborús bűnösöket és háborús bűnöket támogat” stb.

 

Sokat romlott Jávor állapota. Pár évre rá, hogy elfoglalta munkahelyét Budapest brüsszeli kirendeltségének élén, a Mandiner megpróbált utánajárni, mivel múlatja idejét a túlterhelt ökohazafi. (Meg vajon mire költi a pazar iroda évi 34 millióról 112 millió forintra emelt büdzséjét.) Ismeretes, Karácsony Gergely főpolgármester azzal küldte ki molinóábrázatú cimboráját, hogy innovációs és klímaügyekben képviselje a fővárost (bármit jelentsen is ez), plusz lobbizzon azért, hogy a liberálissá szivárványosodott, romkocsmává ittasodott Budapest az Orbán-kormányt megkerülve közvetlenül kaphassa meg az uniós pénzeket. A riportból kiderült, Jávor kiküldött ehelyett inkább a bel- és világpolitika híreinek kommentálásával töltötte napjait, illetve – ha rájött a zöldroham – a magyar kormányzat paksi bővítési tervét kezdte ótvarolni. (Volt, hogy online sajtótájékoztatót celebrált szegény, ahol felszólította a kabinetet, azonnal mondja fel a beruházásról szóló szerződést. Akik tovább erőltetik a projektet, személyi konzekvenciákkal számolhatnak. Nem szeretne a helyükben lenni…) Most itt ez az ijesztő „oroszpárti” kirohanása…

Aggódunk Bencéért.

Borítókép: Jávor Benedek, az MSZP–Párbeszéd európai parlamenti képviselőjelöltje az MSZP és a Párbeszéd EP-választási eredményváróján Budapesten a Villányi úti konferenciaközpontban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Jobbegyenes (2824) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Autómánia (61) Politika (1582) Egészség (50) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Mondom a magamét (7712) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Gazdaság (713) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (322) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Életmód (1) Gasztronómia (539) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>