Ma 2024 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
A spanyol szocik behívták a migránsokat

A spanyol szocik behívták a migránsokat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Még véletlenül sem szeretnék összeesküvés-elméleteket gyártani.

Az emberi ostobaságnak nincs határa: a spanyol külügyminiszter bejelentette, hogy „Európának friss vérre van szüksége”, ezért szeretettel várja az afrikai migránsokat. Nem tanultak semmit az elmúlt pár évből? Vagy elég volt annyi, hogy az új szocialista kormány megalakulása után Soros György az elsők között látogatott Madridba?

Még véletlenül sem szeretnék összeesküvés-elméleteket gyártani. A következő eseményeket ezért ítélje meg mindenki saját maga.

Egy: Angela Merkel a német választók miatt kénytelen leállítani a menekültek korlátlan befogadását.

Kettő: Szíriában a helyzet rendeződni látszik, innen nem jön már milliószámra menekült, sőt az érkezettek egy része is hazatérhet. Az új „kuncsaftok” Afrikából, elsősorban Líbián és Marokkón keresztül jönnek át a Földközi-tengeren.

Három: Bevándorló-ellenes erők nyerik az olasz választást. A hosszú huzavona után megalakuló új kormány nem csak nemet mond, hanem nem is engedi a további migráns-inváziót. Sőt, a minap már volt arra is példa, hogy a „kihalászott” afrikaiakat egyszerűen visszavitték Líbiába. A széplelkek azonnal el is kezdtek sivalkodni, mondván, az ország nem biztonságos.

Speciel kevés kivétellel szinte az egész kontinens nem az: akkor jöjjön mindenki Európába? Rendben, van egy erre vonatkozó nemzetközi jogszabály, amit az olaszok most megsértettek, vagy legalábbis megkerültek. De nem lehet, hogy nem Rómával, hanem az említett paragrafussal van baj?

Négy: Soros György hangsúlyozza, hogy továbbra is jó dolognak tartja a migrációt, Európának szüksége van a milliós bevándorlásra. Ezért mindent és mindenkit támogat és segít, aki ebben közreműködik.

Öt: Spanyolországban megbuktatják a migráns-szkeptikus konzervatív kormányt – jó-jó, korrupcióról volt szó, de ha ennyire komolyan veszik, kevés kivétellel az egész madridi parlament áttehetné üléseit valamelyik közeli fegyintézetbe. Az új szocialista miniszterelnök egyik első vendége a fent említett „filantróp oligarcha”, Pedro Sánchez diszkréten fogadja Sorost, de a találkozó híre kiszivárog. Madridban ezt követően bejelentik: befogadják az Olaszországból eltanácsolt, „civil szervezetek” által üzemeltett migráns-szállító hajókat.

Hat: Több, mint ezer huszonéves fekete „rendszergazda és kezdő atomfizikus” ostromolta meg a ceutai, kilenc méter magas, szögesdróttal ellátott határkerítést. Kövekkel, dezodorokból készült „lángszórókkal”, Molotov-koktélokkal. Hatszázan át is törtek – őket a „jogvédő” spanyol kormány nem tartóztatta le, nem utasította ki, hanem kedvesen egy menekülttáborba invitálta. Idén már 22 ezren érkeztek Hispániába, kétszer többen, mint tavaly – az utóbbi napokban több gumicsónakos „partraszállás” is volt a spanyol strandokon.

Tegnap Josep Borell külügyminiszter hivatalosan is bejelentette: Spanyolország várja a migránsokat. Hiszen ők „friss vért” hoznak az elöregedő Európába. A szocialista politikus szerint az nem megoldás, hogy a fiatalokat gyermekszülésre ösztönözzék. És ebben igaza is van. Mert ugyan ki vállal gyereket, ha nincs munkája? Ilyen Spanyolországban 3,4 millió van – túlnyomórészt 20-as, 30-as polgár.

A munkahelyteremtés csak papíron prioritása a baloldalinak csúfolt kormánynak, inkább nyelvet nem beszélő, képzetlen afrikaiak tömegeit engedik be Spanyolországba, Európába.

Végül a hetedik, bónusz pont: Mundhir Abdallah, a koppenhágai Masjid Al-Faruq mecset imámja szerint elérkezett az idő Európa iszlám általi meghódítására. A]]> férfi szerint]]> vissza kell szerezni az iszlám által egykor uralt európai területeket, így a hajdanán mórok által birtokolt Spanyolországot is.  

No, erre varrjanak gombot! Mert ugye az összeesküvés-elméletekben semmi igazság nem lehet…

fotó: thelocal.es

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Heti lámpás (322) Történelem (18) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Egészség (50) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2824) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozaik (83) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Politika (1582) Mondom a magamét (7712) Életmód (1) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>