Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
A Niedermüller nevű méreg

A Niedermüller nevű méreg

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Dehogy rossz nektek Trianon! – üzeni nekünk a DK-s gazember.

 

A nemzeti összetartozás napján gondoljunk azokra a magyarokra is, akik Trianonnak is köszönhetően ma jobban élnek Romániában, Szlovákiában és a többi környező országban, mint mi itthon, Magyarországon. Nekik megmaradt a szabadság, a nyílt társadalom, az Európához való tartozás, a jobb élet, a jövő reménye

– e szavakkal ]]>„emlékezett meg”]]> a trianoni nemzetgyilkossági kísérletről Niedermüller Péter, a DK pöcegödör-tagozatának intendánsa. Akár magyar az ember, akár nem, ha szíve-lelke van, érzi, hogy ezek a mondatok velejükig gonoszak, sátániak. Süt belőlük, hogy Niedermüller perverz élvezetét leli egy porba alázott, megcsonkított, lelkileg összetört nemzet szenvedésében. Sőt szeret rátenni még egy lapáttal. A magyar történelem legrettenetesebb tragédiájának évfordulója, amely elkerülhetetlenül lökött minket a második világégésbe, neki nem az emlékezésre, az együttérzésre vagy legalábbis lepénylesőjének befogására alkalom, hanem hogy megforgassa a kést a szívünkben, hadd fájjon még jobban. 

Dehogy rossz nektek Trianon! – üzeni nekünk a gazember. Hasonlóan egykori párttársához, Bauer Tamáshoz, aki két esztendeje ]]>arról értekezett,]]> hogy Trianon nem sorstragédiánk, és az új határok igazságosabbak lettek, mint a korábbiak. És ugyanez a Bauer most ]]>lelkesen kiáll]]> Niedermüller mellett. Similis simili gaudet.

Niedermüller minden szava méreg. Külhoni testvéreink közül nem ismerek egyet sem, aki jobban élne, mint mi, aki élvezné az ellenséges megszállást, s ne keserítenék meg életét az utódállam-tákolmányok magyarellenes zaklatásai, üldözései, anyanyelv- és jelképhasználatát gáncsoló szemétkedései.

Tényleg, milyen jól élnek a felvidéki magyarok, akiket a máig hatályos Benes-dekrétumokkal másodrendű állampolgárként kezelnek, birtokaikból máig kiforgathatnak, állampolgárságukat bármikor elvehetik, ha föl merik venni a magyart. És milyen jól élnek a kárpátaljaiak, akiket halállistára tesznek, náci alakulatok fenyegetnek, közhivatalokból kitiltanak, szervezeteik székházát állami terroristák fölgyújtják, anyanyelvi oktatásukat megszüntetik. Vagy az erdélyiek, akiket a himnuszuk énekléséért, zászlajuk kitűzéséért büntetnek, vezetőiket kommunista időket idéző koncepciós perekben bebörtönöznek, s akiknek már a hősi halottait is büntetlenül meggyalázhatják ócska román nácik.

Száz és ezer példa van rá, mi minden aljasságot és jóvátehetetlen bűnt követtek el testvéreink ellen az ideiglenesen megszállt szülőföldjükön – erre Niedermüller jólétről, szabadságról, nyílt társadalomról hazudozik. Mintha csak neki üzente volna Magua Az utolsó mohikánban: „Mérget köp villás nyelved, mindjárt kivágom a szájadból!”

„Ebben a pillanatban nem érzem, miért kellene bocsánatot kérnem” – felelte a minap Niedermüller arra a kérdésre, óhajt-e elnézést kérni penetráns szavaiért. Dehogy óhajt. Nincs miért. Illetve nem érzi. 

Trianon azért (is) történhetett meg, mert a köztörvényes nemzetáruló niedermüllerek hordája száznégy éve hatalomra vergődött, leszerelte a honvédséget, és tálcán átadta a hazánkat ellenségeinknek. A magyarság létérdeke, hogy ez a csatornatöltelék brigád soha többé ne kerülhessen újra kormányrúdhoz. Egy-egy kerület élén is helyrehozhatatlan károkat okoznak. Még egy Trianont viszont már nem élnénk túl.

Pilhál Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Mozaik (83) Jobbegyenes (2581) Heti lámpás (261) Gazdaság (676) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Mondom a magamét (6715) Szépségápolás (15) Egészség (50) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Belföld (8) Tereb (142) Politika (1581) Irodalmi kávéház (520) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Nagyvilág (1306) Sport (729) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>