Ma 2018 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
A nagy Puzsér-Huth NER vita! (videó!)

A nagy Puzsér-Huth NER vita! (videó!)

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Kihagyhatatlan beszélgetés!

Puzsér Róbert és Huth Gergely a PestiSrácok.hu főszerkesztője vitázott a Mika Tivadar mulatóban a NER-ről.

Érdemes lehet külön megemlékezni arról, hogy amikor Puzsér a vita kezdetén a jobboldali sajtó propagandaszerű működéséről tart monológot mire is gondol vagy nem gondol. Például arra nem emlékszik (Huth emlékeztette is a kritikust erre), miszerint éppen a választások előtt egy nappal jelent meg egy igen terjedelmes, finoman szólva is kormánykritikus interjú a PestiSrácok.hu-n Puzsérral, ahol többek között ilyen sorok is olvashatók voltak (ennyit a propagandáról):

Egy kosfejjel képzelem el Habonyt, egy fordított pentagrammával az oltáron. Látom, ahogy Orbán Viktor odatérdel elé, és azt mondja: fogok mindent, amit valaha is mondtam, amit valaha is gondoltam a világról, benyúlok a mellkasomba, kitépem a saját dobogó szívemet, leöntöm petróleummal, és meggyújtom. Közben Habony Árpád zsoltárokat énekel, értelemszerűen visszafelé.

Vajon a választások kapujában megjelenhetett volna egy ilyen Bayer Zsolt interjú a 444-en?

]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (433) Gasztronómia (538) Tereb (125) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1278) Jobbegyenes (1330) Mozaik (2) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Kultúra (3) Gazdaság (591) Vetítő (37) Mondom a magamét (2813) Mozi világ (440) Flag gondolja (31) Autómánia (61) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (170) Politika (1570) Sport (726) Belföld (4) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>