Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
A "Magyar" Filmakadémia szégyene!

A "Magyar" Filmakadémia szégyene!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Lehet, hogy van ennél még lejjebb, de nem biztos.

 

Eljutottunk addig a pontig, amit már nehéz túltolni.

Szabó István, a besúgó, nem veszi át életműdíját. A "Magyar" Filmakadémiának meg nem tűnt fel, hogy életműdíjat nem illik adni a kommunisták ügynökének, olyannak, aki dalolva jelentett az átkosban és élvezte annak előnyeit.

Bármilyen díjat adhatna neki Novák Emil László, a filmakadémia elnöke, viszont Béres, Pécsi, Cserhalmi vagy Eperjes mellé odatenni ezt a besúgó Szabót - akármilyen kiváló rendező is volt -, valójában egy szintre hozása az öt életműnek, megsemmisítése a Szabó-félék bűneinek és a kárvallottak kiröhögése.

Ahelyett, hogy a Magyar Filmakadémia visszakozott volna, visszafordult a történet, visszanyalt a fagyi. Szabó ezzel leköpte a díjat, amire nem is volt érdemesült, és  azokat is, akik javasolták, na meg azokat, akik megszavazták. Ezt köszönjük meg Szabónak, mert megérdemlik!

Mi, sokan becsületes magyarok meg arra várunk, hogy a most joggal leköpöttek, akik ennek a szégyennek az elkövetői és támogatói, mikor hagyják ott a magyar (film)kultúráért végzett áldásos tevékenységüket, pontosabban, ki és mikor takarítja végre el ezt a balliberális elitet szolgáló bandát.

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (710) Egészség (50) Tereb (146) Heti lámpás (314) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Jobbegyenes (2805) Mondom a magamét (7613) Történelem (18) Belföld (11) Tv fotel (65) Politika (1582) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Sport (729) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>