Ma 2022 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
A "Magyar" Filmakadémia szégyene!

A "Magyar" Filmakadémia szégyene!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Lehet, hogy van ennél még lejjebb, de nem biztos.

 

Eljutottunk addig a pontig, amit már nehéz túltolni.

Szabó István, a besúgó, nem veszi át életműdíját. A "Magyar" Filmakadémiának meg nem tűnt fel, hogy életműdíjat nem illik adni a kommunisták ügynökének, olyannak, aki dalolva jelentett az átkosban és élvezte annak előnyeit.

Bármilyen díjat adhatna neki Novák Emil László, a filmakadémia elnöke, viszont Béres, Pécsi, Cserhalmi vagy Eperjes mellé odatenni ezt a besúgó Szabót - akármilyen kiváló rendező is volt -, valójában egy szintre hozása az öt életműnek, megsemmisítése a Szabó-félék bűneinek és a kárvallottak kiröhögése.

Ahelyett, hogy a Magyar Filmakadémia visszakozott volna, visszafordult a történet, visszanyalt a fagyi. Szabó ezzel leköpte a díjat, amire nem is volt érdemesült, és  azokat is, akik javasolták, na meg azokat, akik megszavazták. Ezt köszönjük meg Szabónak, mert megérdemlik!

Mi, sokan becsületes magyarok meg arra várunk, hogy a most joggal leköpöttek, akik ennek a szégyennek az elkövetői és támogatói, mikor hagyják ott a magyar (film)kultúráért végzett áldásos tevékenységüket, pontosabban, ki és mikor takarítja végre el ezt a balliberális elitet szolgáló bandát.

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Autómánia (61) Mozi világ (440) Vetítő (30) Jobbegyenes (2388) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Politika (1581) Tereb (142) Belföld (8) Gazdaság (667) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6251) Nagyvilág (1464) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (260) Sport (729) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Életmód (1) Történelem (15) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>