Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
A kedves, kozmopolita magyar- és Orbángyűlölő, ahol tud, segít!

A kedves, kozmopolita magyar- és Orbángyűlölő, ahol tud, segít!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A legeslegnagyobb magyar hazaffy.

Természetesen a legeslegnagyobb szurkolója ő a magyar válogatottnak. Például az oszlói szünetben is nagyvonalúan hajlandó volt átállni, amikor a legnagyobb megdöbbenésére Orbán emberének góljával mégis vezettünk egy-nullra. Élete legnagyobb élménye volt, hogy a barcelonai Rambla után végre a Nagykörúton is látott örülni embereket 2016-ban.

Na jó, második legnagyobb élménye.

ÁMDE!

Sajnos nem tűrheti, hogy a futball farvizén Orbán és a Fidesz orvul politikai tőkét kovácsoljon. Rasszizmus, antiszemitizmus, irredentizmus, itt sajnos már kénytelen ő is beavatkozni. Lecsap, felír, lefordít a magyar-románon, majd feljelent. Még azon a szörnyű áron is, hogy az UEFA emiatt zártkapusra bünteti szeptemberben a magyar-görögöt. Ő sajnálja a legjobban természetesen, de nem tehet mást, mert nem engedheti, hogy szélsőségesen magyar elemek megsértsék szomszédaink érzékenységét.

***

A tudomány legeslegnagyobb híve. Bugyuta, jobbos összeesküvés-elméletek, sámánok, sarlatánok, auralátók legnagyobb üldözője és kritikusa ő. A tudomány már ezerszer bebizonyította tudományosan, hogy amit a tudomány bebizonyított, az úgy van, és punktum! Csacskaság bármi mást állítani, vagy megpróbálni meghazudtolni, mivel nagyon okos emberek sok könyvet elolvasva mondják ki a megfellebbezhetetlen véleményüket az ügyben, szóval a gender is ilyen, nyugodjunk bele.

ÁMDE!

A paksi atomerőmű kifolyójánál mért tudományos vízhőmérséklet-mérésnél ő tud mérni a kínai hőmérőjével jobbat. Nem átlátszó, hogy csak az egyébként tudományosan biztonságosnak minősített atomenergiát akarja ő megint aláásni. Meg az se lenne baj, ha leállítanák azt a sok blokkot, ami tönkreteszi a bolygóját, és inkább égetnék mégis szénből a kieső áramot. Csak Orbánnak meg Putyinnak, na és persze a magyaroknak legyen végre megint egy kicsit rossz!

***

Undorító és felháborító, ahogy orosz hackerek beavatkoznak szuverén országok belügyeibe. Igazából az összes oroszt ki kéne tiltani mindenhonnan, mert különben trumpokat, orbánokat, brexiteket csalnak kormányra mindenfelé, de talán az időben utazva még Hitlerre is leadnak egy-két elektronikus szavazatot, szóval a modern demokráciára egyértelműen ők jelentik a második legnagyobb veszélyt a nyilvános facebook-posztolás mellett

ÁMDE!

A haladó külföldi sajtót tájékoztatni, eligazítani nemcsak lehetőség, de kötelesség is. A nemzetközi közvéleménynek tudnia kell, hogy Orbán rémállamában ismét megszűntek a fékek és ellensúlyok. Az Internacionálé portugál és olasz elvtársaival pedig igenis együtt érjük el, hogy felfüggesztődjön végre az ország szavazati joga, az uniós források kifizetése, és a Fideszt zárják végre ki a Néppártból. Szóljanak csak bele a magyar belpolitikába, nekik ehhez nemcsak joguk van, hanem egyenesen kötelességük.

***

A legeslegnagyobb magyar hazaffy. Őszintén szereti ezt a kis csodálatos országot, amelyet töviről-hegyire ismer és bejárt már. Még a nyolcadik kerületi Liliom utcáról is hallott valamit, szóval alapvetően és eredendően magyarnak vallja magát, és a legnagyobb fideszes volt még kisgyerekként az apukája, hm, vállán.

ÁMDE!

Innen minden magyar fiatalnak kötelessége kimenni, ezért rendeljünk valamiféle felmérést, amivel alá tudjuk támasztani ezt a minden bizonnyal létező és jogos igényt. Természetesen Orbán miatt akar innen kimenni, sőt kitántogorni a szegény fiatal. Hiszen Orbán tönkretette a jogállamot és a Tiszanewyorki plázson is szar már a gyros, ami biztos nem kebab. Sokkal jobb lenne, ha nyitott, européer kultúremberként olvadnánk fel valami eastendi színes, meleg negyedben, szivárványrendőrökkel parádézva. Ilyesmi közvéleménykutatást kéne kihozni a végén, és az se baj, ha hetente négyszer megy le. Majd még jobban nyomatjuk, ha az EU hivatalos statisztikája mást is mutat. Esetleg az Adél kiposztolja a vereség másnapján, vagy még Puzsér is el tudja üvölteni a pincéjében. Ha csak egy liberális fiatalt meggyőz ez a kivándorlásról, már megérte!

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mondom a magamét (6349) Tereb (142) Politika (1581) Irodalmi kávéház (514) Történelem (15) Autómánia (61) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (667) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Mozaik (83) Tv fotel (65) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Vetítő (30) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2431) Életmód (1) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>