Ma 2020 július 04. Ulrik napja van. Holnap Emese, Sarolta napja lesz.
A Hír TV-ben megszerették Lázárt

A Hír TV-ben megszerették Lázárt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hogy mi van????

Hétfőn igazi ]]>hírbombával rukkolt elő]]> Simicska tévéje. (A linkre kattintva 49:00-nál.)

Lázár János elkezdte a terepmunkát a hódmezővásárhelyi Fidesz-irodában – robbant fel a hírtől a stúdió. Beszámoltak róla, hogy a háttérbe húzódó volt miniszter – háttérbe húzódása jeléül – feltett néhány fotót a Facebook-oldalára, amelyen éppen háttérbe húzódik. Az esemény szinte breaking news-ra késztette a Hír TV-t, az izgalmak durván felfokozódtak, mint egy hosszabbításos BL-döntőben. Elképesztő dolgokra készül ugyanis a Fidesz képviselője a csatorna híradója szerint. Senki nem számított rá, de Lázár János például tárgyalásokat folytat a helyi Fidesszel. Váratlan, ugye? De ha ez nem lenne elég, még helyi ügyekről egyeztet is, ami abszolút unikális. Tevékenységére a Hír TV úgy teszi fel a koronát, hogy bemondták: Lázár a jövőben településeket látogat meg. Ez már címlapsztori a javából.

Hogy mi van??? Miért építi a Hír TV Lázárt?

A válasz egyszerű. Még a korábban gyűlölt, Orbán végrehajtójaként ismert politikus is tud népszerű lenni ellenzéki körökben, ha éppen kikerül a kormányból. Érte még a lakájmédiásodást is vállalja a független, objektív sajtó. Persze igazából nem Lázárt fényezik. Dehogy. A Lázár-sztorival bizonygatják Orbánról, hogy egy politikai T-Rex, aki felfal mindenkit. A Simicska-tévé néhány héttel ezelőtti műsorában, Csintalanék például ódai magasságokban dicsérték a volt kormányzati szereplőt, akire az elnöki diktatúrát előkészítő, ragadozó Orbánnak nem véletlenül nincsen szüksége.

A műsor mértékadó, hiteles, konzekvens véleményt formáló és cseppet sem képmutató vendégei egyöntetűen állapították meg, hogy Lázár kivételes politikus. Bár Orbán egyszer gyíkká változtatta, de már elmúlt. Ő az igazi kompetens személy. Nem csereszabatos ám, mint a Rogán-féle Semjének vagy a Semjén-féle Rogánok, akik csak a kormányfő fényében sütkéreznek.

A legendát már odáig szőtték – lejegyezni is nehéz – hogy Lázár volt az egyedüli, aki tulajdonképpen végig nevetett Orbán kormányzásán, bátran kikacsintott a kormányinfókon, hogy neki amúgy tökre elege van ebből az egészből. Ő egy igazi egyéniség, nem egy játékkonzol, amelyet csak úgy nyomogatnak össze-vissza. Autonóm – mondta róla Puzsér. Baromi tehetséges – tette hozzá Pörzse. Hihetetlen munkabírású politikus, aki magas szinten szervezte meg az államapparátust – emelte a tétet Csintalan.

És így szállt a hősi ének még hosszú percekig. Arthur király kobzosa labdába nem rúgott volna.

A videón 09:00-tól

Szikszai Péter - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4632) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (489) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (241) Mozaik (83) Jobbegyenes (1792) Életmód (1) Politika (1571) Gazdaság (652) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Sport (729) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Kultúra (6) Történelem (14) Vetítő (37) Belföld (5) Egészség (50) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1450)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>