Ma 2022 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
A Gondviselés vigyáz a magyarokra

A Gondviselés vigyáz a magyarokra

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mi lenne itt, ha most ŐK lennének hatalmon?

A világban tomboló koronavírus-járvány nálunk is folyamatos intézkedéseket tesz szükségessé.

Az ország irányítói, a kormányzat, az általa felállított Operatív Törzs, az akciócsoportok és természetesen Orbán Viktor miniszterelnök lényegében a nap 24 órájában dolgozik, munkájuknak is köszönhetően pedig a Földön hazánkban az egyik legkevesebb a beteg, fertőzött és a járvány következtében elhunyt ember.

Mindeközben nekem eszembe jutott az, hogy vajon mi lenne itt, ha most azok lennének hatalmon, akik annak idején "majd beledöglöttek abba, hogy úgy kellett csinálniuk, mintha kormányoztak volna, ehelyett hazudtak reggel, éjjel, meg este"? Ugye emlékeznek még? (Budapest főpolgármesterének "áldásos tevékenysége" során már kaphattunk ebből is némi ízelítőt.) Nos szerencsére most ez utóbbinak pont az ellenkezőjét tapasztaljuk és ez eszembe juttatja azt is, hogy a Gondviselés jósága lehetővé tette számunkra azt, hogy az elmúlt két évtized katasztrófa-helyzeteinek idején olyan vezetőink legyenek, akik tudják, mit kell tenni a nehéz napokban.

Gondoljunk csak a 2001-es nagy tiszai árvízre, a 2010-es vörösiszap-katasztrófára, vagy példának okáért a 2015-ös súlyos migránsválságra melyeket szintén azért sikerült a lehetőségek szerinti legkisebb áldozattal átvészelnie hazánknak, mert hozzáértő, valóban cselekvő szakemberek álltak a kormányrúdnál, úgy mint mostanság.

A Jóisten tehát a jelek szerint vigyáz ránk, magyarokra!

Winkler József

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2345) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Sport (729) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Tereb (141) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6154) Életmód (1) Belföld (7) Politika (1581) Nagyvilág (1465) Gazdaság (665) Történelem (15) Egészség (50) Heti lámpás (259)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>