Ma 2020 június 05. Fatime napja van. Holnap Norbert, Cintia napja lesz.
A DK krízishelyzetben sem mond le az emberek átveréséről

A DK krízishelyzetben sem mond le az emberek átveréséről

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Szégyelljék magukat!

A DK csak nem bír magával, nap mint nap pápább akar lenni a pápánál. Mindezt miért? Hogy ők látszódjanak überokosnak, s a kormány, amely szerintük képtelen a nyugodt, konzekvens intézkedésekre, akik szerint Orbán Viktor mit sem tud Magyarországról pedig ostobának, alkalmatlannak tűnjön? Költői kérdés.

Ehhez képest tíz éve úgy vitték az országot a szakadék szélére, hogy világjárványnak híre-hamva sem volt. Most pedig tolakodó kérdéseikkel akarják idegesíteni, lázítani a magyarokat.

Molnár Csaba DK-alelnök közösségi oldalán azzal dicsekszik, hogy az eddigi 38 konkrét járványügyi javaslatuk mellé újabbakat mondott el ma, a DK első online sajtótájékoztatóján. Gondolom, ezeket az okosságokat, amelyeket nem sorolok, mert vérlázítóak, különösen akkor, ha az emberélet védelme mindent felülír, még Ferenc testvér is el fogja ismételgetni délutáni facebookos beszélgetésében.

Szerintük ugyanis már most dolgoznia kell a kormánynak azon, hogy az egészségügyi vészhelyzet ne vezessen teljes megélhetési katasztrófához. „Még nincs késő. De azonnal cselekedni kell!” Mondják úgy, mintha nem a kormány nem cselekedne 0-24-ben. Orbán Viktor minden megszólalása azt az igyekezetet jelzi a magyaroknak, hogy összefogással, minél kisebb áldozatok árán térhessen vissza az életünk a megszokott kerékvágásba.

Ők jóemberkedni akarnak, ájtatos képpel, megértő mosollyal azt a látszatot kelteni, mintha valóban segíteni akarnának. Holott eszük ágában sincs. Csak a lázítás, a pánikkeltés, az emberek idegeinek további feszítése a céljuk.

Ha nem így lenne, akkor elmennének az operatív törzshöz a Belügyminisztériumba, s letennék javaslataikat az asztalukra. Eddig is hasznosított belőle jó néhányat, ezután is fog, ha szükségesnek ítéli.

Miért gondolják, hogy néhány politikus okosabb, mint az ország legjobb szakembereit, tudósait maga mögött tudó operatív törzs, nem szólva a nemzetközi támogatásról.

Ezzel a magatartással nemcsak a tudást, a tudományt nézi le a DK, hanem az embereket is, akiken ők állítólag segíteni akarnak. Az átverésükről soha nem mondanak le. Még krízishelyzetben sem.

Szégyelljék magukat!

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (651) Kultúra (6) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Mondom a magamét (4569) Mozaik (83) Jobbegyenes (1771) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1450) Heti lámpás (240) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (486) Történelem (14) Flag gondolja (33) Politika (1571) Tv fotel (65) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>