Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
A DK holdudvar bohócai

A DK holdudvar bohócai

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Lehazudva a csillagokat is az égről...

A legújabb felszólítás a közösségi oldalakon, amely a közmédia körmönfont gyalázását szolgálja – ajlas módon, a hozzászólókat hergelve – a következő: Találjunk egy, azaz egyetlen szakmai érvet arra, hogy a főpolgármester-jelöltek vitáját miért nem a közmédia közvetítette. A felszólítás persze hamis, hisz maximum polgármester-jelölt-jelöltekről lehet szó.

Igen, a facebookon (a fizetett?) kérdező is tudja, hogy mi erre a válasz, mert az, amit ezek művelnek, nem komoly érvek csatája, csak kutyakomédia – gyengébbek kedvéért: olyan jelenet, esemény, eljárás, cselekvés, ügy, mely komolytalanná torzulva, közönségessé, nevetségessé válik – vagyis médiamejelenést generáló marketing tevékenység. Meg mocskolódás, hogy néven is nevezzük azt, ami.
 
Tartalmilag miről szól ez az álvita?

Három bohóc beszélget arról, hogy miként lehetne lejáratni, leváltani a főpolgármestert, fölsorolva mindent, amit a szavazó hallani szeretne,  lehazudva a csillagokat is az égről. Jobb helyen akkor sem jelenhetnének meg ezek a bohócnak gyenge, politikusnak alkalmatlan figurák, ha fizetnének. (No jó, biztos van az a pénz...)

Vagyis, tartalmilag a köztévé nézője – azé a köztévéé, amit bizonyára senki sem néz, az álnaív, provokatív kérdés felvetője szerint sem – nem marad le semmiről.

Megint más kérdés, hogy egy Gyurcsány által irányított közeg belső politikai vitájához ugyan mi köze lehetne a közmédiának?! Tegyük fel a költői kérdést, hogy Julis nénit Taktaharkányban hol érdekli a Gyurcsány-féle bábok színháza?
Na ugye!
Vagyis ennek a balliberális reklámtevékenységnek a habosítása ott, azon a bűzölgő szemétdombon folyik, ahová való, ahol az érveknek, tényeknek nincs komoly jelentőségük, az ATV, az Index.hu, a 24.hu, a 444.hu és elvtársaik portáljain, médiáiban, amiért valakikmajd egyszer benyújtják valakinek a számlát. "Egy napon, ami talán el sem jön soha, majd én is kérek tőled valamit" - mondta volt a Keresztapa.

De ebben az előválasztásos bohózatban a facebook marketinget irányító Keresztapa ugyan ki lehet?

Üdvözlet,
 KJ
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2306) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Sport (729) Irodalmi kávéház (513) Belföld (6) Életmód (1) Mozaik (83) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6060) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (141) Heti lámpás (259) Politika (1581) Történelem (14) Vetítő (30) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1465) Gazdaság (664)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>