Ma 2022 november 26. Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.
40a6195df5c12a27aba906ebc0aac5ea.jpg

A 444 és a 888 között valószínűleg a 666 van

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Sajnálatosan mindannyiunkkal előfordul, hogy illetlenek, illetve udvariatlanok vagyunk, vagy rosszul mérünk fel egy helyzetet.

Azon kevesek, akiket zavar az ilyesmi, a helyzethez illően elnézést, illetve bocsánatot szoktak kérni.

Elnézést kérek az olvasótól, hogy metafizikai problémákkal terhelem, de mindig akad egy bunkó, aki miatt ezt a nem lényegtelen különbséget ki kell bontani.

Az a többség, aki mellőzi ezt a formaságot, két lelkileg és filozófiailag teljesen különböző csoportra osztható. A két csoport: a bunkók illetve a tahók osztálya.

A Tahó az, aki neveltetési hiányosságok, illetve lelki szegénység okán nem ismeri fel azokat a helyzeteket, amikor nem illedelmes, illetve nem udvarias, valamint egyszerűsége okán nem ismeri fel, hogy megsértett, megbántott valakit. A tahó fejleszthető, szégyenkezésre képes, ha elmagyarázzák neki mit is cselekedett.

A bunkó pontosan tudja, hogy udvariatlan, illetve illetlen volt, megsértett, illetve megbántott valakit, de nem érdekli, sőt büszke rá, menőnek tartja, azt hiszi, hogy attól valaki, hogy mások személyes szférájába, lelkébe gázolhat. Az igazi, virtigli bunkó alapvető tulajdonsága a szégyenkezésre való képtelenség. Az igazi bunkó soha nem veszi észre magát. Az igazi bunkó számára elérhetetlen még a tahó lelki összetettségének elérése is.

Mindez arról a tartalmas váladékozásról jutott eszembe, ]]>amit a 888 nevű tárhelyen követtek el]]>. Illetve arról, amit ezzel kapcsolatban a GFG nevű akárki megnyilvánulni volt képes. Az, hogy a libernyákok rendszeresen művelnek ilyet, senkinek nem szolgálhat jogalapul arra, hogy elkövessen ilyesmit.

Társadalmunk kevés kellemes tulajdonságának egyike, hogy fiatal lányok tömegei követik el azt a hibát fiatal korukban, legjobb formájukban, hogy természetes szépségük megcsodálhatóságát lehetővé teszik. Maga az internet is erre jött létre. Bizonyos vagyok benne, hogy a magyar férfiak döntő többsége ezen szép szokás fennmaradásának érdekében hamarabb vonulna hadba a muzulmánok ellen, mint pusztán csak a haza védelmére.

Ezért kárhoztatni valakit nemcsak tényleges férfisovinizmus, hanem ijesztően kontraproduktív is.

Még a végén lebeszéli őket a meztelenkedésről. A monokinit már úgyis elvesztettük. Különben is, ha valaki csorgatja a nyálát egy képre, hogy nézheti le a modellt?

Szeretném még egyszer világosan leszögezni, a legocsmányabb politikus családja is tabu. Ha valaki nem exponálja magát a politikában közvetlenül, az eleve tabu. Aki nem érti meg, hogy az ilyen gyalázkodás mennyire embertelen, annak bele kell nyomni a fejét a piszoárba, hogy legyen valami összehasonlítási alapja.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Tereb (142) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2480) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (516) Nagyvilág (1304) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (6457) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Életmód (1) Tv fotel (65) Sport (729) Gazdaság (669) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Egészség (50) Autómánia (61) Heti lámpás (260) Mozaik (83) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>