Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
A 21. század Momentuma és a gyurcsányista-SZDSZ-es szerelme

A 21. század Momentuma és a gyurcsányista-SZDSZ-es szerelme

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Boldog egymásra találással fog végződni a történet.

José Armando és Esmeralda kapcsolata nem volt olyan viharos, mint amit most a Momentum és az Együtt háza táján megfigyelhetünk. A végeredmény azonban ugyanúgy nem lehet kétséges: boldog egymásra találással fog végződni a történet.

Az a hír járja be széles honunkat, hogy újabb "jövőre önállóan leváltjuk a kormányt, az ellenzéket és nem vagyunk mi liberálisok, csak nagyon függetlenek" párt, momentán a Momentum döntött úgy, hogy mégsem akarja egy százalékos támogatottságával egyedül megmenteni a hazát.

Fel is ajánlották azzal a lendülettel a ]]>Karácsonyt idén biztos nem ünneplő]]> Együttnek, hogy fogjanak össze. Helyesebben "politikai otthont biztosítanak nekik". Pedig nehezen indult még az előző hónap. Kiderült ugyanis, hogy az V. kerületben Juhász Péter Együtt-elnök ellen nem más, mint Fekete-Győr András, a Momentum vezetője indulna. Aztán november végén már érlelődött valami, mert Solymáron beálltak a független jelölt mögé, habár az így is elbukott. Még eltelik másfél hét, s jön a nagy szerelem.

Nem vagyunk a boldogság elrontói, de azért csak megmutatjuk, kikkel fogják meghaladni a Momentumosok a 20. századi pártokat: Szigetvári Viktor, akinél leszünk annyira trollok, hogy megjelenési sorrendben ide írjuk a Wikipédiáról a karrierje legelején megjelenő neveket: Ron Werber, Baja Ferenc, Gyurcsány Ferenc, Medgyessy Péter. Juhász Pétert inkább ne említsük, őt jól ismeri a polgár. Nem baj, nem adjuk fel, majd megtaláljuk a jövő embereit az Együtt párt elnökségi tagjai között. A legelső név a honlapon mindjárt Nagy Sándor, Botka alpolgármestere, az SZDSZ korábbi helyi vezetője. Nem sokkal később jön Szelényi Zsuzsa, s már írni sem merünk semmit.

Nos, tudják mit. Inkább követjük a Momentum példáját. Feladjuk ezt az egészet. Mert összenő, ami összetartozik.

]]>https://ezatuti.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Heti lámpás (259) Kultúra (6) Vetítő (30) Nagyvilág (1465) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Sport (729) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6082) Mozaik (83) Belföld (6) Jobbegyenes (2313) Autómánia (61) Gazdaság (664) Történelem (15) Életmód (1) Tereb (141) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>