Ma 2024 június 23. Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
11 millió eurós migránsbiznisz

11 millió eurós migránsbiznisz

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bosznia-Hercegovina vezetője fenyegetőzik, több pénz kell!

 

Boszniából végre hiteles számokat kaptak azok, akik az ottani eseményeket követik. A balkáni vezetők szomorúsága, hogy ilyenek nagyon kevesen vannak. Manapság ugyanis a magyrországi, az osztrák, vagy éppen a "legfenyegetettebb" német, Sorostól félig-meddig sem független médiát sokkal inkább érdekli egy vén rusnya főszereplővel sztárolt Brexit szappanopera hatszázkilencvenharmadik fejezete, mint az, hogy a bosnyákok az első három hónapban hány illegális migránst legalizáltak, vagyis hány inváziós katona rohamozta meg rajtuk keresztül sikeresen áprilisig Európát.

Pedig, némi fenyegetőzés közepette Denis Zvizdić, Bosznia-Hercegovina államelnökségének elnöklője  – akiről minden bizonnyal az európai vezetők közül is kevesen hallottak – kibökött két számot.
Az egyik egy 4500-as, amennyi migráns a hivatalos befogadóhelyeken található, a másik egy 26 ezres, amennyien egész biztosan, dokumentáltan megérkeztek Bosznia-Hercegovina területére.
Ezek szerint, mivel kb. 21,5 ezren "eltűntek", az EU határán körülbelül ennyi jellemzően muzulmán vallású személy bizonyítottan beszivárgott. Talán nem esünk nagy túlzásba, ha ezt félillegális migrációnak nevezzük, és úgyszintén megbocsájtja nekünk az olvasó, ha nem szorozgatjuk ezt a számot, amikor a hatóságok szeme előtt rejtve maradt, teljesen illegális bevándorlók számát próbáljuk megbecsülni.
 
Azzal viszont játszadozzunk el, hogy ebből mennyi az olyan személy, aki soha nem fog dolgozni, muzulmán hit szerint él, vagyis magára a sariah törvényeit tartja kötelezőnek. Talán nem túlzó, ha 15 ezres számot becsülünk.
Ők tehát azok, akik bizonyosan földrészünk invázióját megvalósító katonák. (Három hónap alatt és csak Bosznia-Hercegovinán keresztül.) Olyan katonák, amelyeket az Európai Unió számszerűsíthetően, bizonyíthatóan befogad és eltart, annak tudatában, hogy ezzel önmagát számolja fel. Eltart, mert ha nem tartja el őket – vagy ha eltartja őket, akkor is – fosztogatnak, rabolnak, erőszakolnak...
Sajnos biztosak lehetünk abban is, hogy ennek a hadseregnek a többszöröse érkezik meg Európába. Negyedévente! Tegyünk ide csak viszonyítási alapként, hogy a teljes magyar hadsereg legénységi állomána 2018-ban 13 200 fő volt!!!

De térjünk vissza a (noname) bosnyák vezetőre, Zvizdić-re.
Miközben a fenti számokat elárulta, még mást, talán azoknál is érdekesebbeket mondott. Azt, hogy hermetikusan lezárja a keleti határt, akkor, ha ezt megteszik az EU-s országok is.
Ja, hogy megtehetik, hogy képesek lezárni? Ki gondolta volna!
Eddig tehát szándékosan nem tették meg? Szándékosan engedik a muszlim katonákat Európát foglalni? (Félve, zárójelben kérdezem csak meg: netán szervezik is?)

De ne menjünk ilyen messzire. Menjünk még messzebbre!
Mert a sajtótájékoztató végére mégiscsak kibökte a "bandavezér" azt, ami a bögyében volt. A többségében muzulmánok lakta balkáni ország – amelynek lakosai kezdetben még kitörő örömmel, hagyományos vendégszeretettel üdvözölték hittestvéreiket – mindössze 2 millió eurót kapott a migránsok ellátására. Pontosabban, az állami hivatalok 2 milliót, az egyéb civil szerevezetek pedig 9 milliót, amelynek elköltése (értsd: részben eltulajdonítása) még Zvizdić szerint is átláthatatlan.
Fogalmazzunk magyarul: állami és civil szinten is kőkeményen folyik a migránsbiznisz Európában, Bosznia-Hercegovinában, az európai hatóságok finanszírozásával!

Igaz, legalább azt megtudtuk, hogy Bosznia-Hercegovina mintegy 1000 rendőrrel és hadseregével képes volna(!) hermetikusan lezárni keleti határait, de valamiért nem teszi. Inkább negyedévente egy magyar hadseregnyi katonát enged Európára!

Üdvözlet,
 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozaik (83) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Kultúra (9) Egészség (50) Mondom a magamét (7667) Gazdaság (711) Gasztronómia (539) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Vetítő (30) Jobbegyenes (2818) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Életmód (1) Heti lámpás (319) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>