Ma 2022 december 01. Elza napja van. Holnap Melinda, Vivien napja lesz.
ceeabdd59489e50ecb1871f62d455530.jpg

Bayer Zsolt:Tolerancia

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A lapok címoldalai az amerikai követségek elleni támadásokkal vannak tele. Valakik valahol készítettek valami idióta filmet, amelyben Mohamed prófétát gúnyolják, ennek következtében az arabok nekimennek az Egyesült Államok követségeinek szerte a világban – még olyan helyeken is, amelyek amúgy Amerika-barátnak számítanak.

Ez az egész ügy rettenetes. Különösen azért, mert már halottai is vannak… Minek is? Az esztelen, értelmetlen, ostoba és felelőtlen „szabadságnak”, amely azt hiszi, gondolat és tehetség híján is nyilvánosságra kell vergődnie, mert ezen esztelen, értelmetlen, ostoba, felelőtlen és legfőképpen cinikus és aljas „szabadság” számára az individualizmus és az önmegvalósítás a legfontosabb.

Ezért készítenek rossz és idióta filmeket rosszlelkű idióták. És ha pofán vágják őket, bízvást számíthatnak rá, hogy a rosszlelkű és idióta liberális világ majd megvédi őket, majd melléjük áll, természetesen a szabadság nevében.

Az ő lelkükön szárad a meggyilkolt amerikai diplomata vére – egyfelől.

Másfelől azonban a frusztráltságból, megalázottságból születő esztelen gyűlölet a tettes.

S ez a rettenetes ügy, amely most néhány napig uralja még a címoldalakat, eszünkbe kell juttassa mindazt, ami igazából meghúzódik a háttérben.

Érdemes most felidézni emlékezetünkben a kölni tartományi bíróság minapi ítéletét, amely szerint tilos vallási okokból körülmetélni a fiú csecsemőket, lévén ez a beavatkozás sérti az önrendelkezési jogukat.

Nos, amikor a beteg liberalizmusról töprengünk, ez az epizód mindenképpen és mindig jusson eszünkbe. És soha ne feledjük, hogy ezen ítélet előtt rengeteg alkalommal avatkozott be a liberális és demokratikus államhatalom Nyugaton a muszlim életébe. A burka viselésének megtiltása (pl. Franciaország) ugyanúgy a vallási identitásba való legdurvább beavatkozás, miképpen az a körülmetélés megtiltása is. Ha ugyanis nem tetszik a Nyugatnak a burka, akkor ne hívja be magához tányért mosni, cipőt pucolni, utcát seperni a muzulmánokat. Ha pedig behívja, vagy csak eltűri jelenlétüket, és fennen hangoztatja azt a „liberális” alapelvet, miszerint az „idegen szép”, és nincsen szebb, mint más kultúrák tolerálása, sőt, „világunk a különböző kultúrák találkozásának terepe”, akkor tűrje és tolerálja a burkát is, ugyanis a burka az iszlám és a muzulmán asszony éppen olyan fontos „kelléke”, mint a zsidó (és amúgy a muszlim) fiúgyermek körülmetélése.

Jellemző az egész történetben, hogy kik tapsikoltak az idióta kölni bíróság döntésének. A liberál-fasiszták és az újpogányok. Ez utóbbiak kedvelt fórumán, a Kuruc.infón ezzel a címmel adtak hírt az eseményről: „Német bíróság: a körülmetélés testi sértés – a buzi külügyminiszter mentegetőzik, kaftánék ajvékolnak.” Tekintsünk el egy pillanatra a mondat alpári, két elemis, proli surmóságától, már csak azért is, mert ezeknek ez a természetes megjelenési formájuk. Koncentráljunk a lényegre: a leírhatatlan ostobaságukra. Amellyel beteg zsidógyűlöletükben örömmel üdvözölnek egy ilyen velejéig rothadt, kizárólag a liberál-fasizmus legelviselhetetlenebb, legiszonytatóbb szellemi mocsarában megszülethetett döntést.

Mert miről is van szó valójában?

Arról, hogy a zsidók ötezer éve körülmetélik a megszületett fiú csecsemőt. Körülmetélés nélkül nincsen zsidó. A megmetélkedés az Istennel kötött szövetség jele, a legmélyebb, legsérthetetlenebb része a zsidó identitásnak és vallásnak. Ettől akarja megfosztani a zsidóságot néhány idióta bíró. Pedig azt hinné az ember, hogy a német bíróságon talán nem füvet szívó, szerencsétlen, személyiség nélküli korunk hősei ülnek. Hinné az ember, a német bíróságokon talán maradt még valami a poroszos hagyományból és tartásból. Hát ez az ítélet erősen megkérdőjelezi ezen feltételezésünket. Ugyanis ez az ítélet azt sugallja, hogy a megszületett gyermek csak úgy lebeg a mindenségben, nincsenek szülei, akik felelősséggel tartoznak érte, és akiknek jogukban áll befolyásolni identitását. Nincs a megszületett gyermeknek közössége, népe, nemzete, hagyománya, vallása – nincsen semmije, csak a fitymája. Arra kell csak figyelmet fordítani…

A kölni bíróság ítélete a legnagyobb kultúrbotrány. Mondhatni: az igazi endlösung – már ami a zsidó identitást illeti. S még egyszer szeretném a figyelmet felhívni: ugyanilyen „ítéletekkel” sújtották a muzulmánokat az elmúlt időszakban, csak attól nem lett ideges senki sem. Most, hogy a zsidókat és a zsidó identitást érte támadás a „liberálisok” részéről, most végre felhördült a világ. (Ez persze szintúgy felvet érdekes kérdéseket, de ezekről majd máskor.)

A lényeg: akik örülnek, hogy a zsidóknak meg akarják tiltani a metélkedést, azoknak fogalmuk sincsen semmiről. Azok nem is sejtik, hogy ezen az alapon akarják majd betiltani a keresztény csecsemők megkeresztelését.

(Ui.: A magántulajdonban lévő LOT lengyel légitársaság vezetősége meg akarta tiltani, hogy a légi kísérők keresztet viseljenek a nyakukban. Mert az sért másokat. Na, ezek a rohadékok biztosan tapsikolnak a körülmetélés megtiltásának is. Együtt a Kuruc.infóval…)

Bayer Zsolt - magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2485) Egészség (50) Tereb (142) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1304) Gazdaság (669) Vetítő (30) Autómánia (61) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (260) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Sport (729) Politika (1581) Történelem (15) Mondom a magamét (6468) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (516) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>