Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Igen, erről (is) van szó!

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Gaudi-Nagy Tamás is hazatért, s ez elismerést érdemel!

Tökéletes összeállítás Vona Gábor és a Jobbik hazaárulásairól

Sümeghi Lóránt - ]]>www.888.hu]]>

Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő a közösségi médiában tett bejegyzésében sorolta fel a teljesség igénye nélkül azokat a sarkpontokat, melyek a mára már nemzetietlenné váló Jobbik és Vona Gábor abszolút bukásához vezettek. Nem tartott sokáig azon jobbikosok felüdülése, akik a párt orbitális, "kormányváltó" pofára esése után annak örültek, hogy a Jobbik végre megszabadult a baloldali fordulatot – és ezzel együtt a bukást is – kierőszakoló Vona Gábortól.

Hiszen alig pár nappal Vona álságos lemondása után a párt egyik alelnöke, Volner János bejelentette: Vona Gábor a háttérből, tanácsadóként tevékenykedik, de azt sem zárta ki, hogy később még visszatér." Az, hogy Vona Gábor valójában mennyire nem gondolta komolyan a politikából való kilépését, hűen érzékelteti, hogy a pártban maradt csatlósai neki is ugrottak a nemzeti érdekeket képviselő Morvai Krisztina EP-képviselőnek. Szerintük Morvai azzal, hogy az Brüsszelben kiállt a migránsokat elutasító nemzeti kormány mellett, elárulta a Jobbikot, amely – mint köztudott – még a kényszerbetelepítést elutasító alaptörvény-módosítást sem szavazta meg.

Morvai védelmére kelt többek között Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő is, aki tökéletes összeállítást írt arról, hányszor és milyen sunyi módon árulta el a Jobbik a nemzeti minimumot és a Szent Koronára tett esküt, amely végül a párt abszolút bukásához vezetett. Lássuk: EU-lojális irányváltás az eddigi EU-kritikus és kilépéspárti irány helyett. Az euró mielőbbi bevezetése melletti kiállás a balliberális pártokkal együtt. A párt lelke elvételének bejelentése.

A bevándorlásellenes Alaptörvény-módosítás meg nem szavazása. A CEU és Soros civiljei melletti kiállás. A Soros-terv bagatellizálása. A kudarcos és eleve rossz koncepcióval meghirdetett ultrademagóg bérunió. Megalázó Canossa-járás a Spinoza-házban. Kiállás a nemzeti szuverenitásunkat fenyegető Európai Ügyészség mellett. A bevándorláspárti LMP-vel és olimpiagyilkos Momentummal közös kormányzás kilátásba helyezése. Lázár János bécsi videoüzenetének elítélése.

Behódoló levél a Kalergi-Soros-tervet végrehajtó Macronnak és együttműködés a vállalhatatlan Simicskával, amely 660 millió forintos bírsághoz vezetett. Gaudi szerint mindezt tetézte a Gyurcsányék Országgyűlésbe jutásában játszott meghatározó szerep: "A Jobbik által fenntartott Iránytű Intézet kireszavazzunk.hu oldalán 27 választókerületben bevándorláspárti szocialista, gyurcsányista és lmps jelölt támogatására heteken át buzdított, ebből hat esetben DK-sra. Ez ment a Hír Tv-ben is.

Ez a gyalázatos, ballib érdekű agitprop olyan remekül működött a választási eredmények tanúsága szerint, hogy a hibbant Néró és csapata alig harmincezer szavazattal billent át a bejutási küszöbön. A három egyéni gyurcsányista győzelem is úgy vált lehetségessé, hogy a listán Jobbikra szavazók közel fele átlagosan DK-s jelöltre adta taktikai voksát. Ezzel az esküszegő vezetés a most vasárnap tönkrevert nemzetellenes ellenzéki koalíció csatlósává tette a Jobbikot."

Hozzátette, fontos, hogy mindezeket minél többen felismerjék és segítsenek abban, hogy az esküjéhez hű Krisztina bűnbakká minősítése helyett – akinek köszönettel és tisztelettel tartoznak elévülhetetlen érdemeiért az őt most minősíthetetlen hangvételben árulózó, biztos politikai állással részben neki is köszönhetően rendelkezők – eljöjjön az önvizsgálat és önkritika ideje. Ha ezt a még nemzetben gondolkodni képes jobbikos honfitársaink nem kényszerítik ki, akkor a Jobbik esküszegő vezetés által meglékelt hajója menthetetlenül elsüllyed."

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsol blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Gazdaság (667) Mozi világ (440) Sport (729) Belföld (8) Jobbegyenes (2434) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6353) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (142) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Nagyvilág (1464) Történelem (15) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (514)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>