Ma 2021 július 24. Kinga, Kincső napja van. Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Az MSZP lelke

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Itt ez az MSZP-s rendszertanilag nehezen beazonosítható élőlény. 

Itt ez az MSZP-s Camara-Bereczki Ferenc Miklós nevű, rendszertanilag nehezen beazonosítható élőlény. Aki egy hetven éves pedagógusnak üzen. A hetven éves Sántha Péterné történetesen most nyerte meg Józsefvárosban az időközi választást, Fidesz színekben, megverve többek között az MSZP támogatottját, a Dopeman becenevű, Pityinger nevű pityingert.

S mit üzen a dzsungelből a Camara-Bereczki? Hát azt, hogy "úgyis megbaszlak". Mert hogy ez ennek a Dopeman nevű pityingernek a dala.

 

Camara-Bereczki Bissau-Guineában született. Lehet, hogy arrafelé szokás ilyeneket üzenni egy hetven éves tanárnőnek, errefelé viszont nem. Bár hajlamos vagyok azt feltételezni, ilyesmit csak az MSZP háza táján szokás üzenni hetven éves tanárnőknek, míg Bissau-Guineában nem.

Ebből látszik az MSZP hatása a százszorszépekre. Hát még a Camara-Bereczkikre.

Reméljük, Szél Bernadett egyszemélyes tüntetéssel fog tiltakozni a bunkóság eme formája ellen. Meg a többi is. Vagy nem? Akkor viszont kénytelenek leszünk másképpen kifejezni nemtetszésünket. Majd kitaláljuk, hogyan...

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Gazdaság (659) Irodalmi kávéház (505) Szépségápolás (15) Politika (1578) Heti lámpás (255) Jobbegyenes (2079) Mozaik (83) Nagyvilág (1456) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Tereb (138) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Belföld (6) Autómánia (61) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Mondom a magamét (5446) Sport (729) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>