Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: „Trumpra Szavaztál? Megfizetsz érte, te szar!”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az alábbi videón megdöbbentő és megmagyarázhatatlan jelenetet láthatnak azok, akiknek van gyomra az ilyesmihez.

Néhány (úgy fél tucat?) feka állat összever egy idős fehér férfit Chicago utcáján, mivel az idős fehér férfi (állítólag? Feltételezhetően?) Trumpra szavazott.

A jelenet egyszerűen felfoghatatlan. És sorra érkeznek hírek ehhez hasonló támadásokról, szerte Amerikából. Az egyik ilyen hír például arról szól, hogy egy iskolában egy szintén néger diáklány veri meg fehér osztálytársnőjét brutálisan, amiért az a twitteren közzé tette, hogy Trumpnak szurkol.

Mindeközben országszerte tüntetnek Trump ellen a fehérjehalmazok, közben törnek-zúznak, üzleteket rabolnak ki, és elégetik az amerikai zászlót.

Ne feledjük: Még a kampány idején azzal riogatta Amerikát és a világot a Clinton-párti, aljas és szemét média, a CNN-től a New York Times-ig, hogy a Trump szavazók nem fogják elviselni Clinton győzelmét, tüntetni fognak, zavargásokat fognak kirobbantani, polgárháborús állapotot fognak teremteni.

És most itt tartunk.

Django ismét elszabadul, csak az a különbség, hogy most nincsen igaza, nincsen joga hozzá, sem valóságos, sem erkölcsi. Most ideje lenne, hogy az elnyomott, megalázott fehér tömegek szabaduljanak el végre, és véget vessenek ennek az ocsmány terrornak. 

Úgy, hogy utcára vonulnak, békésen, és ellentmondást nem tűrve kinyilvánítják: Egyszerűen nem hajlandóak félni, nem hajlandók eltűrni, hogy terrorizálják őket. Továbbá nem engedik, hogy a chicagói felvételen szereplő feka állatok megússzák a dolgot. És ha az amerikai igazságszolgáltatás nem hajlandó tenni a dolgát, akkor majd teszik az emberek. Világos?

(u.i.: Amúgy néhány kérdés a Soros-médiához: Nem láttátok a felvételt? Nem halljátok a híreket? Vagy mindez most nem számít? Mi a helyzet liberális fiúk, ott a 444-nél meg a Kettős Mércénél, meg a HVG-nél? Hm? Fekete állatok összeverhetnek fehéreket az utcán? Csak azért, mert Trumpra szavaztak? Ettől nem rendül meg a demokrácia? De ha Isten ne adja, pár fehér srác megkeresné ezeket az ocsmány, gyáva férgeket, és péppé vernék mindet, akkor lenne őrjöngés, mi fiúk? Akkor beindulna a gépezet, igaz? És ha minden fordítva lenne? Ha a vesztes Trump hívei törnének-zúznának Amerika-szerte, akkor se állna be a pofátok, mi?

Nem baj! Tényleg vége a világotoknak. Még nem is sejtitek, mennyire!)

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Jobbegyenes (2819) Egészség (50) Autómánia (61) Mozaik (83) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7668) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Gazdaság (711) Flag gondolja (36) Sport (729) Mozi világ (440) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Kultúra (9) Életmód (1) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (320) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>