Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
Bayer Zsolt: 34 év

Bayer Zsolt: 34 év

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Összesen harmincnégy év börtönt kapott összesen tizenegy cigány, amiért rasszista indíttatásból megverték egy autó utasait Miskolcon. A rasszista indíttatás magyarok ellen irányult.

Ugyanis azt kiabálták az elkövetők, hogy „öljétek meg a magyarokat”, a veréshez pedig többek között egy olyan botot használtak, amelyre a következő feliratot véste egy átkozott kéz: „Halál a magyarokra”. (Csak emlékeztetőül jegyzem meg: az olaszliszkai állatok is azt ordították, miközben halálra verték gyermekei szeme láttára a magyar tanárembert, hogy „öld meg a magyart!” Lassan divat lesz ez bizonyos cigány körökben. Mint nem is olyan régen az amerikai négerek által alapított, „Fekete Párducok” nevű egyesület tagjai körében a fehérverés, fehérölés. Persze a párhuzam mégsem igazán helytálló, ugyanis a Fekete Párducok legalább tettek hasznos dolgokat is…)

Miután a bíró kihirdette az ítéletet, a vádlottak szabadon távoztak, ugyanis előzetesben már letöltötték azt a fejenként nagyjából három évet, amely rájuk kiszabatott.

Ennek ellenére a baloldali sajtó és az ismert és kevésbé ismert jogvédők azonnal feljajdultak és összerándultak, mint az osztriga, ha citromot cseppentenek rá.
Legnagyobb fájdalmuk az, hogy a bíróság kimondta: rasszista erőszak történt.

A Klubrádióban Pikó András kolléga hosszú beszélgetést folytatott a „hallatlan ügyről” egy általam eleddig nem ismert jogvédővel – ha nem haragszanak, nem kutatom elő a nevét, már csak azért sem, mert olyan mindegy. Pont olyan ő név nélkül, mint az összes többi névvel. Meg nem nevezett jogvédő kijelentette, nagyon megdöbbentő és ártalmas fejleménynek tartja, hogy a közösség tagja elleni erőszak tényállását a többségi magyarokra is alkalmazzák – szó szerint ezt mondta! –, mert ez eredetileg a kisebbségek tagjainak lett kitalálva, őket akarta a törvényalkotó megvédeni.

Tehát: honi jogvédőink álláspontja szerint rasszista erőszakot nem lehet elkövetni a magyarok ellen. A „halál a magyarokra!”, „öld meg a magyart!” kitételek nem rasszista indíttatásúak, hanem… Itt megakadok, mert nincs tovább. Nincsen hanem, nincsen magyarázat. Csak a jogvédők vannak, az ostobaság sívó homokján, saját elviselhetetlenségük és tolerálhatatlanságuk óceánjának partjára vetetten. Ők maradtak, akik tevékenységükkel, létezésükkel és vérlázító mondataikkal, tetteikkel előkészítik a terepet valami rettenetnek. Valaminek, amitől minden normális és tisztességes ember fél, s amit megvet, elítél, de ami nem elkerülhető, ha ezek az emberek még egy darabig azt teszik, amit tesznek. Ami feltartóztathatatlanul közeleg, s minden nappal egy lépéssel közelebb jön, ha Korózs Lajos exállamtitkár és az MSZP elnökségi tagja Auschwitzhoz és Mengeléhez hasonlítja a kormány egészségügyi intézkedéseit. Aki ilyet mond, az egy gazember.

Minden nappal közelebb jön a rettenet, amikor minden létező mártí­rium, bosszú és gyűlölet szemüvegén keresztül kap értelmet; amikor Gerő leantiszemitázza Romsicsot, mert Romsics leírja, hogy a népbiztosok döntő többsége zsidó volt; amikor napi rutinná válnak Elie Wiesel egykori szavai: „Minden zsidónak fenn kell tartania egy helyet a szívében, ahol gyűlölnie kell mindent, ami német.”. Önmagában is rettenetes kijelentés ez, de meg lehet magyarázni a második világháború borzalmaival.
Illetve nem lehet megmagyarázni – csak úgy teszünk illedelmesen, mintha meg lehetne.

De ahhoz már illedelmesnek és kötelezően „píszínek” sem muszáj lenni, hogy kijelentsük: csaknem hetven évvel a borzalmak után ez a gyűlölet – ami most már ellenünk, magyarok ellen irányul – egyszerűen anakronizmus. Egyszerre szánalmas és nevetséges, felháborító és elviselhetetlen. És nagyon félek, hogy ante portas állnak, akik nem csak ki fogják ezt mondani…
A jogvédők másik fájdalma a harmincnégy évet kapott cigányok ügyében, hogy a bíróság nem vette figyelembe azt a tényt, amely szerint a cigányok féltek, és erre Tatárszentgyörgy után meg is volt minden okuk.

Így van, uraim. S éppen így félnek, rettegnek észak-magyarországi, szabolcsi, somogyi falvainkban az öregek, a gyerekek, a betegek, a magatehetetlenek s mindenki, aki még ott maradt, s aki naponta van kitéve az adott közösségben immáron többségben lévő cigányok elviselhetetlen agressziójának. Annak, hogy nevezett közösségek nagy létszámú tagjaival egész egyszerűen nem lehet együtt élni, ugyanis nevezettek felmondták az együttélés szabályait, és nem viselkednek emberként.
Ez a probléma. Ezt tessék megjegyezni.

Bayer Zsolt - magarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (519) Nagyvilág (1306) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Sport (729) Tereb (142) Politika (1581) Tv fotel (65) Belföld (8) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2578) Gasztronómia (539) Heti lámpás (261) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Egészség (50) Történelem (15) Mondom a magamét (6709) Autómánia (61) Kultúra (6) Gazdaság (676)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>