Ma 2023 december 06. Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.
2b380342fa699f9d41071e3a8ad8c871.jpg

Bayer Zsolt: Tízből kettő

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Maróth Miklós orientalistaprofesszor, akadémikus nyilatkozik a tévében. Azt mondja, hogy a muszlimok a saría alapján élik az életüket, számukra ez nem megkérdőjelezhető.

S hogy szerintük törvényt csak Isten hozhat, az ember nem, így az ő számukra a demokrácia egyszerűen nem is értelmezhető.

Egy másik szakértő a rádióban beszél arról, hogy a migránsokat csak egy dolog érdekli, hogy Nyugat-Európa, ahová igyekeznek, milyen anyagi juttatásokat képes nyújtani nekik. Nem foglalkoznak mással, mert a hitük tökéletesen lefedi lelki és szellemi igényeiket, nem érdekli őket a befogadó közeg kultúrája, szokásai, törvényei, cseppet sem foglalkoznak a befogadó társadalommal.

Nincs együttélés, csak egymás mellett élés. Csak párhuzamos társadalmak vannak. Ez pedig nem elviselhető és nem elviselendő.

A párizsi merénylők közül „csak” egy érkezett a menekültekkel – harsogják a kretének –, és ebből levezetik, hogy nem szabad „összemosni” a migrációt a terrorizmussal.

Kilenc terroristából „csak” egy álcázta magát menekültnek. Remek! Micsoda jó hír! Akkor elmondhatjuk, hogy tízből „csak” egy menekült terrorista. És az idén eddig bejött Európába egymillió, az unió elmebeteg illetékesei pedig jövőre hárommilliót várnak.

De tegnap megérkezett a friss hír is: „Menekültként a törökországi Izmir egyik szállodájában lakott két napig a Stade de France nemzeti stadionnál múlt péntek este magát felrobbantó egyik terrorista, Ahmed el-Mohammed, aki Magyarországon is átutazott – jelentette tegnap a Habertürk televízió a rendvédelmi szervek egyik, neve elhallgatását kérő vezetőjére hivatkozva.

A rendelkezésre álló adatok szerint Mohammed október 2-án érkezett Izmirbe, és a Szultán szállodában szállt meg, ahol szíriai menekültek laktak. Október 4-én hajnalban jelentkezett ki a szállodából. Ezután, feltételezhetően tengeri úton, Görögországba utazott menekültként. A férfi ezt akadálytalanul megtehette, mert a török rendőrségnek nem álltak rendelkezésére vele kapcsolatos adatok.”

Romlott az arány. Tízből kettő…

És jönnek a további hírek:

Egész Európa retteg. Elhagyott csomagok miatt ürítenek ki stadionokat, pályaudvarokat, repülőtereket, hajtóvadászat indult egy iraki terrorista után Svédországban – akit aztán hol kapnak el, na hol? Egy svédországi menekültszálláson, menekültek közé rejtőzve…

Mindeközben továbbra is özönlenek be a migránsok.

És a vezető európai politikusok nem tágítanak. Mondják, csak mondják ugyanazt és ugyanúgy. Hogy jöjjenek, mert mi európaiak vagyunk, és a mi értékrendünk ez. A befogadás.

A vezető európai politikusok – Merkel, Hollande, az elmebeteg tekintetű Faymann – orosz rulettet játszanak. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha a saját életüket tennék fel rá. De a miénket teszik kockára minden egyes napon, ameddig hatalmon vannak, és ameddig hagyjuk ezt az ámokfutást.

Ezeket az elmebetegeket el kell zavarni a hatalomból. Ahol nincs idő kivárni a következő választást, ott tüntetésekkel.

Az uniónak sürgősen meg kell hoznia a maga Patriot Actjét, (hazafias törvényét), amely lehetővé teszi, hogy a potenciális terroristákat és a terroristagyanús személyeket idejében leleplezzék és letartóztassák vagy kitoloncolják.

A szalafita mecseteket azonnal be kell záratni, a gyűlöletprédikátorokat, terrorra buzdító imámokat letartóztatni. Amelyik muszlim nem hajlandó elfogadni a többségi társadalom normáit, azt azonnal kitoloncolni. Ha valamelyik európai ország állampolgára, akkor letartóztatni, rohadjon meg a börtönben.

Haladéktalanul felszámolni a muszlim gettókat. A beilleszkedésre hajlandókat segíteni, a többit eltakarítani.

És ami a legfontosabb, és ami nem megkerülhető: azonnal lezárni a határokat, és véget vetni a migrációnak. Két okból is.

Egy: ha az egész egyenletből kivesszük a terrorizmust, Európa akkor sem tud mit kezdeni egy ekkora tömegű és beilleszkedni nem akaró, teljesen más kultúrájú emberáradattal. Európa a saját fiataljainak sem tud munkát adni, a fiatalok körében egyes országokban majdnem ötvenszázalékos a munkanélküliség. Erre a munkaerő-piaci helyzetre akarnak most gazemberek rászabadítani egy-, jövőre hárommillió muszlimot, és közben azt gügyögik, hogy „régóta vártak egy ilyen fiatal és motivált munkaerőre”.

Kettő: de nem vehető ki az egyenletből a terrorizmus. Ez az emberáradat onnan özönlik Európába, ahol a terror melegágya van, és amely térséggel immáron konkrétan háborúban állunk. És emberi jogokról gügyögünk, aztán halottaink felett mécseseket gyújtunk, idióta gyászbeszédeket mondunk, és fogadkozunk, hogy mostantól majd nem engedjük, meg majd odafigyelünk. Közben azonnal kijelentjük, hogy „nincs okunk felülvizsgálni a bevándorláspolitikánkat”.

És mikor lesz okunk, ti rohadékok?

Százezer halottnál? Egymilliónál? Mert nekünk egy is sok. Ha nektek nem, akkor menjetek barátkozni Szíriába meg Irakba. Majdcsak megleszünk nélkületek valahogy!

(P. S.: Bamakóban százhetven túszt ejtett egy terroristacsoport. De jöjjön mindenki a szubszaharai övezetből is, igaz?)

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Autómánia (61) Mozaik (83) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Tv fotel (65) Politika (1581) Mondom a magamét (7252) Titkok és talányok (12) Gazdaság (694) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (281) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2724) Mozi világ (440) Egészség (50) Flag gondolja (34) Gasztronómia (539) Belföld (10) Kultúra (6) Tereb (146) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (531)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>