Ma 2023 február 07. Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka napja lesz.
Bayer Zsolt: Kutyák, Vonák, ölek

Bayer Zsolt: Kutyák, Vonák, ölek

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
A Lajos vett magának egy pártot. Azért kellett újat vennie, mert a régit nem tudta megvenni, pedig nagyon akarta. Úgyhogy Lajos megvette Vonát.

Vona ölében kölyökvizslák, Lajos ölében Vonák. Perverz miniatúra a kora 21. századból. Mert a Lajos vett magának egy pártot. Azért kellett újat vennie, mert a régit nem tudta megvenni, pedig nagyon akarta. Úgyhogy Lajos megvette Vonát.

Ugyanis Vona megvehető. Lajos pedig a megvehetőket szereti. Ezért szereti Lajos Csintalant, aki elárulta az MSZP-t, aztán a Fideszt is – sovány vigasz most már, hogy annak idején néhányan hisztiztünk Csintalan beengedése miatt, mert azt mondtuk, ha elárulta a sajátjait, bennünket is el fog. És Vona? Vona először Csurkát árulta el, most pedig a saját pártját. El is magyarázta: „Én adtam ennek a pártnak a lelkét, és én is veszem el.” Ekkora egóval csak pszichopaták bírnak!

Mégis, mindez az egykori SZDSZ fekete öves háttértrógereinek áldásával zajlott és zajlik, akik már vagy egy éve a Jobbikot és Vonát ajánlgatják a baloldalnak.
És ez az ajánlgatás teljes káoszt okozott. Igen, először képzeljék el, mi lenne itt, ha Lajos 230 forintért a Fidesznek adott volna plakáthelyeket. Óriási botrány lenne, s már nyilván megszólaltak volna az EU-s vezetők is, féltve a magyar demokráciát.

Most viszont nagy csend van. Hiszen a pártfinanszírozási korrupcióban nyakig ülő Jobbikot volt eszdéeszes háttértrógerek ajánlgatják már vagy két éve. Úgyhogy feltűnően nagy a csend, és a nagy csendben mindenkinek feltűnően egyszerre ment el a maradék esze. E meghülyülés ékes bizonyítéka a plakáttörvény sorsa.

Az MSZP saját módosító javaslatot nyújt be, aztán visszavonja, aztán, amikor szavazni kell róla, azt is letagadják, hogy valaha benyújtottak volna bármilyen saját indítványt. Kár, hogy a beterjesztett javaslat ott van Gulyás Gergelynél, aláírója Tóth Bertalan MSZP-frakcióvezető.

Az MSZP konkrétan hülyét csinál magából, ráadásul egy olyan kérdésben, ami a pártfinanszírozás átláthatóságát lett volna hivatott megoldani, és ami az MSZP-nek is elemi érdeke lett volna. Helyette 24 óra alatt elmondtak mindent és mindennek az ellenkezőjét, méghozzá Botka parancsára. De ki is az a Botka? Tagja a frakciónak? A pártvezetésnek? Nem, nem tagja egyiknek sem.

Amikor utoljára indult párttisztségért, elhajtották a fenébe. Botkának semmilyen hivatalos funkciója nincs, azon kívül, hogy belőle csináltak miniszterelnök-jelöltet, mégis csuklóztatja az egész pártot, és 24 óra alatt belehajszolta a sajátjait a teljes bukásba.

A másik jelenség Szél Bernadett. Aki elismeri, hogy a probléma adott, s hogy Lajos velük bizony jól kiszúrt, de nem szavazzák meg a törvényt, mert „nem asszisztálnak a Fidesznek és Orbánnak”. Hát persze. De igazából ebben nincsen semmi meglepő.

Tudom, mert együtt kávéztam vele: talán nincs ember, akinek a tekintetében annyi rendíthetetlen, mély ostobaság és olyan jegeces Orbán-gyűlölet lenne, mint ennek a szerencsétlen nőnek a szemében. Szánalmas.

És a Jobbik? Ők kétségbeesetten vagdalkoznak, és egyre vadabb hülyeségeket beszélnek. Z. Kárpát a hatvanas évek koncepciós pereit emlegeti, a bozótharcos Volner meg szöget akar verni a Fidesz koporsójába. Pedig, gyerekek, szögverés meg koncepciós per helyett elég lett volna tisztességesnek lenni, nem csalni és nem elfogadni a csaló pénzét.
A többit ne is méltassuk szóra. Csak rögzítsük: így esett, mi megesett.

És így lett a kétharmados törvény helyett sima feles törvény, ugyanazzal a céllal, okkal és következménnyel. A „plakáttörvény” megszavazása a Jobbikon túli ellenzék elemi önérdeke, túlélési gyakorlata lett volna.

De teljesen összezavarodtak a háttértrógerektől, így inkább odahevertek ők is Lajos ölébe, közvetlenül a kölyökvizslák és a Vonák mellé, és várják a fültővakarást meg egy-két kegyelemplakátot, de semmiképpen sem 230 forintért. Annyiért ugyanis a Vonák lettek megvéve.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (516) Jobbegyenes (2541) Nagyvilág (1305) Sport (729) Belföld (8) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Kultúra (6) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Tereb (142) Mozaik (83) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Gazdaság (675) Flag gondolja (33) Politika (1581) Autómánia (61) Mondom a magamét (6601)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>