Ma 2022 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
Bayer Zsolt: Szomorú ostobaság

Bayer Zsolt: Szomorú ostobaság

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Érdemes megnézni ezt a felvételt:

]]>http://mandiner.hu/cikk/20180127_marxista_konyvet_ajandekoztak_a_pesti_sracok_szerkesztosegenek]]>

Ugyanis benne van minden, amit ezekről a szerencsétlenekről tudni kell.

Érdemes figyelmesen vizsgálni ezt a Kromer Patrik nevű szegény hülye fiút, aki élete legnagyobb viccének azt tartja, hogy a Tegnap világát Zweigtől, és Az ész trónfosztását Lukács Györgytől(!) adja ajándékba Huth Gerinek. Szegény hülye kisfiúról ordít, hogy majd összeszarja magát az igyekezettől, nehogy elrontsa az előre betanult és otthon, tükör előtt sokat gyakorolt mondatokat, de sajnos nincs felkészülve arra, hogy esetleg a másik fél is szól hozzá, ezért pillanatok alatt összeomlik a produkció, és ez a szegény hülye kisfiúcska, a szúnyogcsődör testével egyre kétségbeesettebben ismételgeti a semmit, a Lukács Györgyre vonatkozó érdeklődést szemmel láthatóan nem tudja kezelni, gyorsan azt hazudja, hogy ő olvasta a marxista gyilkos vonatkozó művét (dehogy olvasta, nem olvasott ez semmit), aztán vége is.

Ott van még ez az Antal Nikoletta, na, ezt sem az eszéért szeretik, de legalább a külsejéért sem. Ambrus Petra joghallgató, a Pesti Srácok újságírója ellenben okos is, meg szép is. Szegény Niki, ezt az érzést soha nem fogja megtapasztalni. Így aztán, boldogságok helyett felmondja a hülye libsi-anarchista mantrákat, persze, van, akinek ez jelenti a boldogságot.

]]>]]>

A telefonon bejelentkező Zsiguciról pedig most, emberiességi okokból ne ejtsünk szót…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog- Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Jobbegyenes (2488) Politika (1581) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (516) Vetítő (30) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (669) Mondom a magamét (6474) Mozi világ (440) Belföld (8) Nagyvilág (1304) Flag gondolja (33) Tereb (142) Tv fotel (65) Életmód (1) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>