Ma 2021 május 10. Ármin, Pálma napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Bocsánatkérés Vona Gábortól

Bocsánatkérés Vona Gábortól

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Remélem, patikára fogod költeni...

A hazai bíróság arra kötelezett, hogy nyilvánosan kérjek bocsánatot Vona Gábortól, amiért gecinek és szarnak neveztem. Nyilvánvaló immár, hogy Magyarországon a bíróság szerint csak a miniszterelnököt, az államelnököt, és úgy általában a kormánypárti politikusokat lehet ezekkel a jelzőkkel illetni, Vonát nem.

Ettől függetlenül, mivel jogkövető állampolgár vagyok, eleget teszek a bíróság ítéletének, és ugyanazon a fórumon, ahol Vonát jellemeztem, elnézést kérek tőle a geciért és a szarért. Annál is inkább, mivel azóta nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen Vona Allah mellett tesz hitet egy rakás török előtt, török nyelven, a törökök üdvrivalgása közepette. Teszi ezt Zrínyi Miklós, Dobó István, és még sok-sok ismert és ismeretlen hős hazájának állampolgáraként, egy hajdanvolt “nemzeti radikális párt” elnökeként.
Jó szívvel teszek ezek után eleget a bíróság ítéletének:

Vona! Bocsánatot kérek tőled! Őszintén! Ugyanis a geci és a szar a te esetedben a valóság jelentős elferdítése, pozitív irányba!
Bocsásd meg nekem, hogy egy tétova pillanatomban túlértékeltelek!

]]>]]>

U.i.: A bíróság megítélt neked pénzt is. Amint haza erkezem külföldről, átutalom a janicsárodnak. Remélem, patikára fogod költeni.

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Hozzászólások

Béla
2018-01-28 17:33
Bayer írásai között ezek biztos fennmaradnak. Tökéletes. Nagybandó sem volt rossz, ez zseniális..

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Egészség (50) Nagyvilág (1454) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (505) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (37) Jobbegyenes (2021) Heti lámpás (254) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Tv fotel (65) Életmód (1) Sport (729) Tereb (140) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5285) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (171) Politika (1578)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>