Ma 2024 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Bayer Zsolt: Szinte hihetetlen...

Bayer Zsolt: Szinte hihetetlen...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megdöbbentő írás.

Ferenc és Drakula, avagy kinek a szégyene a pápa tudatlansága?

Ferenc olyan ostobán tudatlan, mint egy agyatlan tévés celeb. És még csak nem is szégyenli. A Márton Áronért, a vértanú püspök szentté avatásáért Erdélyből hozzá elzarándoklóknak azt volt képes mondani, hogy ő Erdélyből csak Drakulát ismeri. Ezt bírta mondani a zarándokoknak a személyes találkozáson a pápa. Kinek a szégyene ez? Hát nem Márton Ároné és nem a derék székelyeké az biztos!

Megható volt olvasni a székelyek beszámolóját a római zarándoklatukról, egész az utolsó bekezdésig. Azt érdemes szó szerint idézni:

„A felcsíki zarándokok képviselői – Borboly Csaba megyei tanácselnök, Gábor Zoltán és Incze Sándor – az általános audiencia végén, több száz más személy között, néhány szót válthattak magával a Szentatyával. „Romániából, Erdélyből jöttünk az énekesekkel, és egykori püspökünk, Márton Áron szentté avatását szeretnénk kérni Öntől. Erdélyben élt, és ő a mi hősünk.” – kérte a Szentatyát Borboly Csaba, hozzátéve, hogy szívesen látjuk Erdélyben, Csíksomlyón. Megáldalak – válaszolta a pápa, majd mosolyogva megjegyezte: „Egy dolgot ismerek Erdélyből, Draculát.”

Hogy első dühömben mi volt az első reakcióm erre az utolsó mondatra, az egyáltalán nem tűrne nyomdafestéket…Adva van itt egy pápának mondott személy, aki mosolyogva annyit mond a reá, mint Krisztus földi helytartójára fölnéző, mélyen hívő székelyeknek, hogy életében még csak nem is hallott a vértanú püspökükről, Márton Áronról, ellenben a celebvilág, és a sátánisták kedvencéről, a vérszívó Drakula grófról annál inkább. Ám ennél is dühítőbb, sőt ijesztő, hogy nem is szégyenli ezt a végtelen sötétséget. Jó fejnek hiszi magát ezzel a megjegyzéssel is.Érthető hát, hogy miért is várjuk tőle hiába Európa megmentését, a katolikus hívők képviseletét.Ő valami egészen mást képvisel…

Vajon ki ül Szent Péter trónján? 

]]>https://demagog.blogstar.hu/2018/10/14/ferenc-es-drakula-avagy-kinek-a-szegyene-a-papa-tudatlansaga-/61702/]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Kultúra (9) Mondom a magamét (7622) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Jobbegyenes (2807) Sport (729) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (318) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Gazdaság (711) Tv fotel (65) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>