Ma 2021 június 20. Rafael napja van. Holnap Alajos, Leila napja lesz.
Bayer Zsolt: Pikóék demokráciája

Bayer Zsolt: Pikóék demokráciája

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az ellenség nem alszik, elvtársak!

Pikó András nagy demokrata. Ezt több helyről is tudhatjuk. Mindenekelőtt onnan, hogy ő maga határozottan, kissé párás szemmel ezt szokta állítani önmagáról. Meg onnan is, hogy szerinte Orbánék no és a Fidesz (meg a „fideszesek”) nem demokraták.
S ha valakinek mindez nem lenne elég, Pikó még Bolgár György szerint is nagy demokrata, Bolgár pedig az orákulum, főleg demokrata ügyekben.

A gyakorlatban pedig maga Pikó bizonyítja nap mint nap, micsoda demokrata ő. Legutóbb például beszöktette „újságíróját” egy magántulajdonú társasház lakógyűlésére, és hosszú beszámolót tettek aztán közzé az ott történtekről, kitérve a lakók politikai szimpátiájáról, sőt, politikai kötődéséről is.

Mindezt itt lehet elolvasni részletesen:

]]>Civil társasházi gyűlést pécézett ki magának a Pikó-féle Józsefváros lap]]>

Olyan társasházi gyűlésről tudósít címlapon a józsefvárosi baloldali önkormányzat lapja, amelyen hétköznapi lakók vettek részt, akik nem közszereplők. A lap annak ellenére közli több résztvevő nevét és politikai szimpátiáját, hogy tudósítója elvileg ott sem lehetett volna a zárt ülésen. A Fidesz frakcióvezetője szerint megfélemlítés és bosszúvágy van a háttérben, a módszer pedig az ötvenes éveket idézi.

Mi pedig, akik még csak tanuljuk a Pikó-félék hibátlan demokráciáját, élnénk néhány szerény javaslattal:

Miért kellene megállni a magántulajdonú társasház lépcsőházában? Miért nem vesznek részt Pikó „újságírói” –esetleg maga a polgármester úr- a lakók lakásaiban az esti vacsorákon? Vagy ha nem érnek rá, mert éppen máshol tartanak ellenséges lakógyűlést, akkor legalább szereljenek fel titkos kamerákat és hangrögzítőket azokban a lakásokban, mert az mégsem járja, hogy odahaza az emberek mindenfélét mondjanak a demokratákról. Nekem például tudomásom van olyan felháborító esetekről, miszerint mindenféle antidemokraták odahaza azt mondták a feleségüknek, hogy a „Pikó meg a józsefvárosi önkormányzati lap bassza telibe a jó kurva anyját!”, na már most ennyiből is látszik, hogy valahol határt kell szabni az antidemokratáknak.

Javasoljuk Pikó polgármester úrnak, ha maradt egy kis ideje azok után, hogy eleget tett az antidemokrata polgárok óhajának az édesanyjával kapcsolatban, akkor haladéktalanul kezdje el megfigyelni a józsefvárosi magánlakásokat.

Az ellenség nem alszik, elvtársak!

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt - blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2051) Gazdaság (657) Történelem (14) Irodalmi kávéház (504) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (255) Politika (1578) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1456) Kultúra (6) Mozi világ (440) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Gasztronómia (539) Belföld (6) Tv fotel (65) Életmód (1) Mondom a magamét (5379) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>