Ma 2023 március 26. Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.
Bayer Zsolt: A tolerálhatatlanok

Bayer Zsolt: A tolerálhatatlanok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gyomorforgató családellenes konferenciát tartottak a CEU-n

Remek beszámolót írt a Pesti Srácok a CEU „ellenkonferenciájáról”, amelyet azért kellett pánikszerű gyorsasággal összerántani, mert ezek a nyomorult nyilas-náci magyarok nem átallottak konferenciát tartani a családokról és a demográfiai helyzet NEM BEVÁNDORLÁSSAL történő javításáról (gyerekszülés, anya, apa, pfúj!).

A remek anyagból pontosan kiderül, hogy ezek nem tolerálhatóak, és nem is kell ezeket tolerálni. Ugyanis maga a természet lesz intoleráns, hál’ Istennek, és például a cikkben szereplő Holländer Dániel remélhetőleg utód nélkül fogja elhagyni ezt az árnyékvilágot, ha már egyszer szerinte „a férfi-nő házasság, illetve az abból született gyermek az tulajdonképpen más társadalmi csoportokra nézve kirekesztő”.

Már csak az a kérdés, ez a szerencsétlen idióta vajon gyűlöli a saját szüleit is, vagy velük azért kivételt tesz?

És akkor a beszámoló: 

„Nonszensz a férfi és a nő közötti házasság” – Gyomorforgató családellenes konferenciát tartottak a CEU-n

AMBRUS PETRA-DEZSE BALÁZS-PestiSrácok.hu 

Ismét kitett magáért a CEU, Soros magánegyeteme a milliárdos spekulánsnak puncsolva a Családok Budapesti Világtalálkozójának apropóján megszervezte a saját ellenkonferenciáját, ami semmi másról nem szólt, minthogy milyen unalmas is a hagyományos apa-anya-gyerek modell. A PestiSrácok.hu is szeretett volna elmenni a rendezvényre, hogy tágítsa ismereteit a témában, azonban a világ legszabadabb és legnyitottabb egyeteme elutasította szerkesztőségünk regisztrációs kérelmét, mondván, nem látnak minket szívesen az eseményen. Azonban nem tudtak túljárni az eszünkön, hiszen kolléganőnk simán bejutott. Nem is tudta magáról, hogy tagja a hivatalos CEU-közösségnek, amelyre az elutasításunkkor hivatkoztak. 

Családellenes konferenciát tartottak tegnap a CEU-n, Soros György magánegyetemén, ahol a konzervatív családmodell elavultságát tárgyalták ki a nagyon liberális előadók és a közönség. A rendezvényre a PestiSrácok.hu is regisztrált, de a CEU feketelistára tette portálunkat, az alábbi levelezésből pedig az is kiderül, hogy ezt mire hivatkozva tették. 

Tisztelt Dezse Balázs!

Köszönjük, hogy regisztrált a május 29-én, hétfőn megrendezésre kerülő konferenciára, azonban az esemény nem sajtónyilvános. Amint az a honlapunkon is olvasható (]]>https://www.ceu.edu/event/2017-05-29/making-families-great-again-intersectional-perspectives-global-rights-gendered]]>), az esemény résztvevői a CEU közösség tagjai és meghívott vendégek.

Ezzel a levéllel utasították el a PestiSrácok.hu regisztrációs kérelmét a világ legnyitottabb, legelfogadóbb egyetemén (CEU), amikor részt szeretett volna venni az intézmény által, a hagyományos családmodell ellen szervezett konferenciáján. Mikor említettük, hogy csupán civil érdeklődőként, nem pedig újságíróként szeretnénk részt venni, a következő választ kaptuk:

Kedves Balázs!

Valóban fel van tüntetve a regisztrációs lehetőség a honlapon, de az is, hogy ez csak a CEU közösség és a meghívott vendégekre vonatkozik (vagyis a CEU közösség tagjainak is regisztrálniuk kell, és a meghívott vendégeknek is).

Sajnálom és köszönöm a megértését. 

A dolog még rendben is lenne, ha nem lenne hazugság, hiszen kolléganőnk, akinek a nevét még nem tette az egyetem a demokratikus és progresszív feketelistájára, simán regisztrált, regisztrációját pedig elfogadták, így akadály nélkül bejutott az eseményre, sőt, még kitűzőt is kapott. Ő maga sem tudta, hogy tagja a CEU közösségnek, de megtisztelőnek érzi, sőt, köszöni… 

A KONFERENCIA ÉRDEKES MEGLEPETÉSEKET TARTOGATOTT 

A CEU által szervezett konferencia meg sem próbálta leplezni, hogy a hagyományos családmodell ellen szólt. Rédai Dorottya moderátor, aki „meglepő” módon a gender studies színeiben játszik, elmondta, hogy aggasztónak tartja a gender-ellenes mozgalmakat, ezért jó ötletnek tartja, hogy van egy ilyen esemény.

A moderátor kiemelte a Családok Budapesti Világtalálkozóját, ahol az esemény két felszólalója Katja Kahlina és Kováts Eszter ott is voltak (mert őket nem tiltották ki az elnyomó konzervatívok, mint szerkesztőségünket azok, akik nyitottak), és megerősítették, hogy az esemény bizony tényleg konzervatív politikai nézetek mentén szerveződött, ami nagy baj, mert a klasszikus családmodellel szemben már egy „internacionalis perspektíva”(?) a divatos, például az LGBTQFHKHXVBDUTSIF családok. Kiemelték, hogy igenis beszélni kell a nemek jogairól, a kirekesztettek jogairól, hisz ezek mind hozzákapcsolódnak a családi körben felmerülő problémákhoz. Az eseményen kiemelt helyet kaptak a migránscsaládok, de velük kapcsolatban nem említették, hogy mennyire rendben van, hogy az apa Európába vándorol, a családot pedig otthon hagyja a háborúban. Különös.

Kováts Eszter élménybeszámolója igen kimerítő volt, részletesen és igen zavarosan kifejtette, hogy ki kire mit mondott és ki kit támadott meg mivel, akik aztán védekezésként megtámadták azt, aki korábban azt mondta, hogy őt támadták meg először. Persze mindezt úgy tette, hogy magát és közösségét haladó/fejlődő, csillogó szemű európaiként emlegette, akiket elnyomnak az ultrakonzervatívok, vagyis azok, akik reggelente óvodába viszik a gyereküket, majd másodállást vállalnak, hogy különórára is el tudják őket küldeni, miközben a hagyományos férfi-nő szerepeket leosztva élnek. Tényleg gyomorforgató.

Dr. Katja Kahlina is érdekes véleménnyel van a világról: őt az zavarja, hogy a rendes konferencián a népességfogyás megállítását nem a migrációban, hanem a nagycsaládokban látták. Ezen a hallatlan ötleten nagyokat kuncogtak a résztvevők, hiszen ki hallott már olyanról, hogy bevándorlók helyett a saját gyermekeinket neveljük, akik ráadásul unalmas, hagyományos szexuális aktus után születnek.

Holländer Dániel, a Budapest Pride szervezője is hangot adott fontosnak vélt gondolatainak: például annak, hogy a férfi-nő házasság, illetve az abból született gyermek az tulajdonképpen más társadalmi csoportokra nézve kirekesztő, valamint szörnyű, hogy a kormány kizárólag a „heteronormatív” családmodellt fogadja el normálisnak. Szerinte a legnagyobb probléma jelenleg a transzofóbia, nem pedig a vízhiány, a háborúk, a globális felmelegedés, vagy a betegségek. A budapesti melegfelvonulás szervezője szerint teljesen nonszensz a férfi és a nő közötti házasság.

Ezek után főleg nagy öröm, hogy a CEU-val kapcsolatban az egyetem elnök-rektora, Michael Ignatieff bejelentette: a támadások ellenére a CEU a 2017/18-as tanévet is Budapesten tölti ahelyett, hogy jó demokrata módjára keresne magának egy safe place-t, ahol nem zaklatják fel őket a családok, a gyerekek, a férfi-nő kapcsolatok és mindazok a gondolatok, amelyek a CEU-n kívüli, a valóságban is létező világban érvényesek…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6701) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Politika (1581) Gazdaság (676) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1306) Szépségápolás (15) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mozaik (83) Életmód (1) Gasztronómia (539) Tereb (142) Irodalmi kávéház (518) Egészség (50) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2574) Sport (729) Kultúra (6) Heti lámpás (261) Flag gondolja (33) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>