Ma 2023 január 31. Marcella napja van. Holnap Ignác napja lesz.
Bayer Zsolt: Ötlet

Bayer Zsolt: Ötlet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gyerünk Hont! Hogy a rosseb egyen meg téged végre!

Hont András, az elmebetegek határozottságával foglalt állást az újabb londoni terrormerénylettel kapcsolatban. Ahhoz, hogy pontosan fel tudjuk térképezni Hont András elmebetegségének természetét, el kell olvasnunk, amit írt. Tessék:

A halál az állam szolgálatában áll

És megszólaltak a hullarablók is.

Néhány perce a Fidesz az alábbi közleményt juttatta el a sajtóhoz:

„Hány embernek kell még meghalnia az elhibázott bevándorláspolitika miatt?

A kormánypártok együttérzésüket és részvétüket fejezik ki az újabb londoni terrortámadásban meggyilkolt ártatlan áldozatok családjainak, és mielőbbi gyógyulást kívánunk a sérülteknek. Európának ismét gyászolnia kell a terror miatt. Az európai nagyvárosok belvárosai, piacai, sétálóutcái, repülőterei, metróállomásai, koncertjei, fesztiváljai, ünnepei, a gyerekek és a fiatalok is a terroristák célpontjai lettek. A tömeges bevándorlás kezdete óta egymást érik a terrortámadások. Hány embernek kell még meghalnia Brüsszel elhibázott bevándorláspolitikája miatt?

Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató, Fidesz – Magyar Polgári Szövetség”

Senki nem vitatja, hogy a nyugati világ háborúban áll az Iszlám Államnak nevezett terrorszervezettel. Ebben az összecsapásban naponta százak hallnak meg Irak és Szíria területén, és milliók menekülnek a háborús térségből. Az IÁ a hátországokban, a polgári lakosság körében elkövetett merényletekkel igyekszik visszavágni az elszenvedett veszteségeiért, és igyekszik destabilizálni ellenfelei belső viszonyait. Erejéből eddig szórványos terrorcselekményekre futotta. Legutóbb tegnap éjjel egy furgon hajtott egy londoni hídra, elgázolt több embert, majd néhányan kipattantak a kocsiból, és késelni kezdtek. Eddig hat halottról és 48 sebesültről lehet tudni. Minden halál fájdalmas, minden emberi élet érték – de ez és az elmúlt két év összes terrorcselekménye nem csak ellenségeink gonoszságát, de gyengeségét is mutatja. A világ vezetőpolitikusai így is kezelik ezeket az eseményeket, miközben tudják, hogy a közvéleményt érvekkel nehéz megnyugtatni.

Magyarország a háborúból – és a menekültek elhelyezéséből – nem vette ki a részét. Közvetlen benyomásokat a konfliktusból eddig nem szerzett. Mégis a magyar kormány az idegenekkel – így a háború elől menekülőkkel – szembeni félelemre alapozza politikáját. Miközben Európa irányítói határozottságukat és együttérzésüket igyekeznek mutatni, addig a magyar kormánypártoknak a fenti közleményre futotta, és ezzel maguk is – még ha szerény mértékben is, mert azért jelentősnek ez a társulat nem nevezhető – hozzájárulnak az európai politika destabilizálásához – összhangban az Iszlám Állam törekvéseivel. Ki kell mondani: a magyar kormány az elkövetett terrortámadásokban nem fájdalmat, fenyegetettséget, kihívást lát, hanem lehetőséget. A magyar kormány érzéketlen, pitiáner és felelőtlen. Nekünk ez jutott. Magyarország jobban teljesít.

Ne foglalkozzunk most Hont András elmebetegségének gonosz, aljas és rosszindulatú részével (Orbán, Fidesz, stb., ez mind a katatónia jól fejlett tünete, ami ezeknél a szerencsétlen barmoknál már-már járványként lép fel), összpontosítsunk csupán a módosult tudatállapot ezen megnyilvánulására:

„Minden halál fájdalmas, minden emberi élet érték – de ez és az elmúlt két év összes terrorcselekménye nem csak ellenségeink gonoszságát, de gyengeségét is mutatja.”

Nos, rendben van. Legyen így. De van egy ötletünk! Hont András bizonyítsa végre tételét, és utazzon el Angliába. Megérkezvén mindjárt kezdésképpen igazolja és bizonyítsa az itthon maradt fideszes trolloknak, hogy például Londonban nincsenek no-go zónák. Ennek érdekében megkérjük szépen Hont Andrást, hogy tegyen egy kiadós esti sétát Tower Hamlets, Waltham Forest vagy Newham utcáin. Legyen nála egy üveg pia, iszogasson közben, aztán majd meglátjuk, mi lesz. De ha Hont nem szeret sétálni, elég, ha esténként találomra kiválaszt egy londoni kerületet, és beül valahová egy sörre vagy kávéra, és várja, mi fog történni.

Egy igazi katatón van annyira vagány, hogy saját maga bizonyítsa végre az IS gyengeségét! Gyerünk Hont! Hogy a rosseb egyen meg téged végre!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1305) Autómánia (61) Vetítő (30) Jobbegyenes (2536) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6583) Szépségápolás (15) Történelem (15) Mozaik (83) Egészség (50) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Gazdaság (675) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (516) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Belföld (8) Tv fotel (65) Életmód (1) Tereb (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>