Ma 2021 október 27. Szabina napja van. Holnap Simon, Szimonetta napja lesz.
lead-cropped-0-1.jpg

Bayer Zsolt: Orbán tényleg csak az EU-t idegesíteni ment Moszkvába

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

"Orbánnal mutatja ma meg Putyin, hogy van barátja a nyugati táborban" - ]]>írta a moszkvai Putyin-Orbán találkozó elé]]> Magyari kolléga, aki hosszú cikkben próbált okot találni arra, hogy az EU kifejezett tiltása ellenére miért is van szükség a legfelsőbb szintű magyar-orosz találkozóra.

Nem talált.

Most, hogy lezajlott Putyin és Orbán negyven perc késéssel kezdődő, ez alapján pedig már-már jelentőségtelinek tűnő sajtótájékoztatója, ugyanitt tartunk: az elhangzottak alapján fogalmam sincs, hogy miért volt szükség erre a találkozóra.” (…) (]]>444.hu]]>)

Nem olyan nagyon könnyű eldönteni, hogy a 444-nél ki a legnagyobb fasz. De „akirály” kolléga komoly versenyben van, mondhatni, ő az egyik kedvencem ott.

„Akirály” kollégának most éppen fogalma sincs. Ez csak azért érdekes, mert Orbán moszkvai útja előtt mivel volt tele a sajtó ezen része, na, mivel? Azzal, hogy a gazdasági nehézségek, az olcsó olajár meg az EU szankciói miatt lassan végzetesen meggyengülő Oroszország várhatóan ki fog hátrálni a paksi bővítés mögül.

Bizony, ezt a sípot fújták ezek a megfellebbezhetetlen tekintélyű urak és hölgyek, akik mindig eltalálják szarva közt a tőgyét.

Most meg itt volt a csúcstalálkozó, ahol Putyin bejelentette, továbbra is szilárdan, rendíthetetlenül, mint az a bizonyos ólomkatona, szóval ott áll Paks mögött.

A találkozó előtt azt akartátok elhitetni, hogy az oroszok ki fognak hátrálni Paks mögül. Most, hogy kiderült, erről szó sincs, most nem értitek, meg fogalmatok sincs.

Jó veletek. Tényleg. Puszi srácok. (Tényleg! Köztetek miért nincs nő? Ha már egyszer ez a mániátok…)

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Gazdaság (662) Tereb (138) Gasztronómia (539) Heti lámpás (255) Mondom a magamét (5660) Flag gondolja (33) Belföld (6) Vetítő (30) Autómánia (61) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (506) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2135) Egészség (50) Mozaik (83) Politika (1578) Sport (729) Nagyvilág (1463) Történelem (14) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>