Ma 2020 október 01. Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.
Bayer Zsolt: Nem Kósa állt össze a Jobbikkal

Bayer Zsolt: Nem Kósa állt össze a Jobbikkal

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nekiálltak tisztára sikálni és megszerettetni a Jobbikot.

a rendszerváltás történetének egyetlen igazi antiszemita pártját, aztán össze is álltak vele.

„Aztán az arab (s egyéb iszlám) migráció kezdetével helyreállt az eredeti állapot, a nemzetközi, »haladó« baloldal ismét arabbarát lett, és nekiállt gyűlölni Izraelt, s antiszemitává vált. Nagyjából ezzel egy időben aztán idehaza nekiláttak beleszeretni a Jobbikba, nekiláttak a kisnyilasok tisztára sikálásának.

Hja kérem, a zsidó Péter Gábor is remekül együtt tudott dolgozni az ávósnak átöltözött kisnyilasokkal, szükség volt a »szakértelemre«, s az ellenség úgyis közös, legyen szó kommunistáról vagy náciról, mert az ugyanaz, az ellenség mindig közös, úgy hívják, hogy magabíró parasztember és magabíró polgár.

Szóval nekiálltak tisztára sikálni és megszerettetni a Jobbikot, a rendszerváltás történetének egyetlen igazi antiszemita pártját, aztán össze is álltak vele. Mármint a maradékával. Az ávóssá lett nyilasokkal.

És amikor Kósa Lajos ez ügyben értetlenkedik (értsd: hogyan tudnak vajon a zsidók a nyilasokra szavazni?), akkor kijelentik, hogy Kósa az antiszemita. Nem. Nem Kósa, nem mi álltunk össze a Jobbikkal.

Rossz a címzés. Számoljanak el egyszer a lelkiismeretükkel maguk, már ha van maguknak olyan. Amúgy pedig, mennyire is kell komolyan venni, ha ezek antiszemitáznak?

Nos, szerintük már Netanjahu is antiszemita, ugye emlékszünk? Ennyire kell komolyan venni.”

Az eredeti, teljes írást]]> itt o]]>lvashatja el.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Nagyvilág (1452) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Heti lámpás (243) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (490) Mozaik (83) Tereb (140) Jobbegyenes (1858) Szépségápolás (15) Életmód (1) Politika (1571) Vetítő (37) Kultúra (6) Autómánia (61) Gazdaság (652) Mondom a magamét (4822) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>