Ma 2020 augusztus 03. Hermina napja van. Holnap Domonkos, Dominika napja lesz.
1c4a10a6778f9814691952be02c50b8d.jpg

Bayer Zsolt: Tíz százalék 2.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Múlt héten, amikor nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen egy szombathelyi önkormányzati cég hölgy dolgozója ecseteli, miképpen kell tíz százalékot visszafizetni két fideszes önkormányzati képviselőnek az elnyert munkáért, fenti címmel írtam vezércikket.

S abban a vezércikkben kijelentettem a következőket: ha igaz a hír, a két érintett képviselőt haladéktalanul ki kell rúgni a pártból és mindenhonnan. S hogy azonnal ki kell vizsgálni az ügyet.

A Népszava – amely újság az egész ügyet nyilvánosságra hozta – azóta velem riogatja a szombathelyi fideszeseket, mondván, már én is elküldtem nekik a selyemzsinórt.

Nos, kedden Szombathelyen voltam. A vasárnapi Mélymagyar című műsoromat forgattam, erről az ügyről. Azt is mondhatnám, elkezdtem a haladéktalan és alapos vizsgálatot.

A vizsgálat eredményét szeretném önökkel megosztani.

Semmi sem igaz ebből a történetből.

Beszéltem az önkormányzati cég egyik vezetőjével, aki elmondja, egyetlen dolgozójuk sem beszélt soha, semmilyen vállalkozóval arról a bizonyos tíz százalékról, s a felvételen hallható női hang nem a cég dolgozójának hangja. (Már csak hab a tortán, hogy a nagy karriert befutott hangfelvétel egy nagyon markáns kopogtatással kezdődik. Nos, láttam a helyszínt: az ajtó, amelyen állítólag kopogtattak, párnázott. Próbáltam: nem lehet rajta kopogni…)

Attól kezdve, hogy az önkormányzati cég egyetlen dolgozójának hangja sem szerepel a hangfelvételen, abba is hagyhatnánk az egészet. Egész egyszerűen azért, mert már itt megbukik az egész lejárató kampány.

De én beszéltem azzal a bizonyos Horváth Árpád vállalkozóval is, aki a második hangfelvételen beszél ugyanerről. Vagyis, hogy a fideszes képviselőknek tíz százalék jár az elnyert munkák után.

Nos, Horváth Árpád kedden feljelentést tett a szombathelyi rendőrségen zsarolás miatt. Feljelentésében elmondja, miképpen ülteti kocsiba és miképpen adja szájába a felvételen hallható kijelentéseket néhány cigány. Feljelentésében szerepel továbbá az a mondat, miszerint elmondják neki az érintettek, hogyan kereste meg őket Czeglédy Péter, és ajánlott immáron nyolcszázezer forintot a felvételért.

Czeglédy Péter a város szocialista alpolgármesterének, Czeglédy Csabának a testvére. Czeglédy Csaba neve pedig egy százötvenmilliós adócsalás miatt lehet ismerős – három évet kapott érte –, valamint a nagyjából négy évvel ezelőtti szombathelyi szocialista belharcok idején forgott még becses neve a nyilvánosságban. Történt ugyanis, hogy az ő szocialista ellenfelét gyalázta meg néhány cigány, hát, hogy is mondjam… Análisan…

Itt tartunk most.

Van egy nyilvánvalóan hamisított hangfelvételünk. Van továbbá egy – fogalmazzunk óvatosan – nyomásgyakorlással elkészített hangfelvételünk.

Ez utóbbi felvételen szereplő „hang” már megtette a feljelentését a rendőrségen, és kitálalt.

Van továbbá két hírbe hozott fideszes önkormányzati képviselő, és egy hírbe hozott önkormányzati nonprofit cég, amelyik komolyan vette a szocialisták Út a munkához programját.

Van továbbá egy szocialista alpolgármesterünk, aki – megint csak fogalmazzunk óvatosan – nem feddhetetlen jellem. S mintha ő állna az egész undorító ügy hátterében.

Van továbbá egy szocialista polgármesterünk, aki nagyszerűen szekundál az egész hazugságsorozathoz.

S van végül egy Népszava című heccújság, egy szennylap, amely első számú orgánuma mindennek.

Nekik küldenék selyemzsinórt az ügy jelenlegi szakaszában. Jó erőset.

Bayer Zsolt , magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (37) Belföld (5) Tereb (140) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4700) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1810) Kultúra (6) Politika (1571) Flag gondolja (33) Heti lámpás (242) Sport (729) Mozi világ (440) Egészség (50) Életmód (1) Irodalmi kávéház (489) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Történelem (14) Gazdaság (652) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1450)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>