Ma 2022 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
Bayer Zsolt: Nekem küldték

Bayer Zsolt: Nekem küldték

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elgondolkodtató...

"Európa temető

Maguktól nem történnek dolgok. A dolgokat történtetik, hogy rájuk lehessen mutatni: Látjátok, mik történnek, mik fognak történni, ha…

Szelídebb, békésebb vonulata a megtörténtetéseknek az olyan ricsajozások, melyek magukra vonják figyelmünket, s ezért nem látjuk tőlük, hogy a hátunk mögött zavartalanul dolgozhatnak a ricsajozók társai. Összeverődött tömegekben alkalmazott módszer – vásárban, búcsúban, sorállásokban, közjárműveken.  Valahol hirtelen kitör a gyalázat, kiabálás, lökdösődés, ami odavonzza a figyelmet, s a zsebesek zavartalanabbul végezhetik dolgukat - emitt. Ilyen ricsajkeltés most a főpolgármesterségre válogatott porondmunkások sokasodva, színesedve hangosodó zajongása. Rájuk, az ő trombitálásukra figyeljünk – Olga Kálmántól az örök szakértő és majdnem befutott Gy. Német Erzsébeten és csacsika Csabikán keresztül az ide-oda bucskázgató, de kisnyúllá változni csak nem tudó Karácsonyig – a ricsajra figyeljünk, mely elnyomja a valódi machinációk zaját. Hajlamosak vagyunk bedőlni ennek az ősi trükknek, pedig a Vuk meséken nőttünk föl. Emitt figyelemelterelés, amott viszi a kakast a róka.

Se kávé, se hanyatt dőlés tehát, kemény választási kampányban pontos kimutatások kellenek, pontról-pontra, kerületről kerületre s a fővárosra  - konkrét fejlesztési tervek, szembe állítva a ricsajozók lebontási, széthordási eredményeivel.

Magasabb, meredekebben égre törő bércei vannak az Úzvölgyi temető körül zajló porverésnek. Az osztrák műbalhé után ez a második paraszt előre tolása a táblán, követi majd Lengyelországban, Olaszországban valami csoszogás, Csehország már tűz alatt.  Ennek a mesefilmnek könnyű volt forgatókönyvet írni. Románia világ életében válogatott árulásokkal, hazugságokkal, gorombaságokkal mászott a mocsárból fölfelé, s a havasokból lefelé. Ott mindig könnyen találni leitatható fejszéseket, vasdorongosokat, zászlórudasokat - agyonverni azokat, akik lopásaikra, rablásaikra emlékeztetik őket. Az egyetemek, iskolák, templomok után most már a temetőket foglalják le, mint ősi román földet. A névtelen Soros brigádoknak könnyű dolguk van. Pénz is csak az utaztatáshoz kell, meg némi italra. A szűkölő vad indulat kimeríthetetlen mennyiségben áll készenlétben, s ez a temető már valami összemosásban veszik el, vízhordó ágasunk másik oldalán Csíksomlyóval, melybe éppen a katolikus egyházfő ütött éket. Ennek a mostani, időzített, váratlannak maszatolt attaksorozatnak célja, hogy Magyarországon felfordítsa a NER hangulatát, felerősítse azokat a hangokat, melyek évek óta selypegik, sípolják,  hogy Orbán NER rablórendszere a külső és belső gyűlöletre, gyűlölködésre építve háborúba viszi az országot. (Szemben a kovácsi, gyurcsányi, szivacsagyú balázsi teljes aláfekvéses önfeladás békés és végső megsemmisülésével.) Ennek a forgatókönyvnek világos an kirajzolódó jelenetei vannak: látszólag törvényesen perbe fogni az országot, mert itt diktatúra, törvénytelenségek vannak. Utcai, parlamenti, iskolai és egyéb területeken zavargásokat pénzelni, melyek hatására majd a NER híveibe költözik a félsz. A letépett részek magyarjait csépelni ENSZ, NATO, Európai Uniós félrenézéssel - ha nem éppen ösztönzéssel, miközben kint és bent a NER rendszerére mutogatnak: ezért van, nem másért! Ez az egy csokorba kötötteknek alkalmat ad izgágáskodni. Egyik ököllel, másik törvénnyel, harmadik „igazi” külképviselettel tudná orvosolni, de hát, de hát… Amíg ezek vannak uralmon ugyebár…

A legmagasabb, égbe nyúló, és egész világunkon végighúzódó vonulat a zöldeké. A zöldek sok-sok trójai falova, melyek hasából özönlik majd ránk a nemzetközi szabaddemokraták serege. Ehhez a trükkhöz képest a hazai homokozóink szélbe szórása, a Majdan és Úz, a koszos lábkörmű milliárdos nő és Rogán gázoló szállodahajója, meg az összes kitaláció és ráfogás pimf kis dolgok csupán. Amik vannak, mert megszervezik, és levezénylik azokat, mint ahogy le fogják vezényelni ezt az általános kizöldülést is, szegény fejünk legnagyobb ártalmára. S utána a néma csönd.

Mayer Gábor"

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Tereb (141) Irodalmi kávéház (513) Történelem (15) Mozaik (83) Vetítő (30) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2349) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1465) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Gazdaság (665) Autómánia (61) Sport (729) Mondom a magamét (6164)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>