Ma 2021 január 22. Vince, Artúr napja van. Holnap Zelma, Rajmund napja lesz.
Bayer Zsolt: Moslékszövetség

Bayer Zsolt: Moslékszövetség

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nos, e helyről is üzenjük...

A győri jobbikosok az alábbi közleményt jelentették meg ma reggel: 

Fodor Roland

ELJÖTT A VÁRT PILLANAT!

KILÉPÜNK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBÓL! 

A mai napon mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint egyéni választókerületi képviselőjelölt. Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!

Joggal merül fel a kérdés: miért csatlakoztunk az elején ehhez a vállalhatatlan és elvtelen összellenzéki bohózathoz? Azért, mert tervünk szerint így a nemzetellenes baloldali pártok nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben. Ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemennünk - minden jóérzésű polgár döbbenetére - ebbe a proletár rémálomba. Értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan. Úgy gondoljuk, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsoltot leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén. Csöbörből vödörbe esnénk. Ezért arra kérjük korábbi és jelenlegi szavazóinkat, hogy szavazzanak lelkiismeretük szerint civil és független jelöltekre, akik nem részesei ennek a pártpolitikai őrületnek, akiknek valóban Győr a legfontosabb. Mi is így fogunk tenni.

Vagyunk, akik voltunk, s leszünk, akik vagyunk.

Szebb jövőt!

Jobbik Győri Alapszervezete

U.I.: Mindazoktól elnézést kérünk, akik az elmúlt pár hónapban csalódottan azt hihették, hogy képesek lennénk egy teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni, aki még a -ba,-be és a -ban,-ben határozó ragokat sem tudja helyesen használni.

A Jobbik Győri Alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely kommunisták nélkül, a jobboldalon kívánja leváltani a korrupt Fideszt. A többiek pedig nyugodtan lépjenek át a DK-ba, ott majd naphosszat lehet csókolgatni Vadai Ágnest, vagy lerészegedni a szemkilövető Gyurcsány Ferenccel.

Kiegészítés az együgyűeknek: Sem baloldaliak nem vagyunk, sem fideszesek. Sokaknak nehéz ezt felfogni, de rossz hírem van számukra. Aki csak ellentétpárokban tud gondolkodni, annak nem való a demokrácia.

Nos, e helyről is üzenjük: helyes döntést hoztatok. És külön kedveljük az általatok megalkotta fogalmat: „moslékszövetség”, „moslékkoalíció”.

Magunk is így gondoljuk, csak nem tudtuk ennyire frappánsan megfogalmazni. Köszönjük! 

U.i.: A Fidesz pedig nem korrupt. Vagy ha igen, semmivel sem korruptabb, mint a ti pártotok, a Jobbik, vagy az összes többi. Ez a „korrupt Fidesz”, „korrupt kormány” csak egy politikai találmány, amelyből immáron kilenc éve politikai hasznot remél húzni az ellenzék. Az eredmény látható. Próbálkozzatok valami mással.

]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Autómánia (61) Egészség (50) Politika (1571) Kultúra (6) Gazdaság (656) Mondom a magamét (5052) Nagyvilág (1453) Életmód (1) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (503) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (1950) Heti lámpás (249) Tv fotel (65) Vetítő (37) Tereb (140) Mozi világ (440) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Belföld (5) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>