Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Csak a szokásos

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Van egy kis baj a felszólítással...

Így szól a mantra:

„ENSZ: már több mint 68 millió menekült él a világban
 
A menekültek világnapja előtt az ENSZ menekültügyi főbiztosa felszólította Magyarországot, hogy növelje a menedékkérők esélyeit, hogy beléphessenek az országba és elinduljon a menekültügyi eljárásuk.
Filippo Grandi hozzátette: ugyanekkor szüntesse meg a határon az úgynevezett „tranzit zónákat”, amelyekben, miként fogalmazott, gyakorlatilag fogva tartják a háború és üldöztetés elől menekülő embereket.”

 Persze, persze, értjük. Csak van egy kis baj.

Ugyanis a pusztulástól, civilizációjának, kultúrájának, életformájának elvesztésétől, lányainak, asszonyainak meggyalázásától és a terrorizmustól rettegő európai népesség felszólította Magyarországot, a magyar népesség pedig még ennél is jobban felszólította Magyarországot, hogy tartsa fenn a kerítést, eszébe ne jusson megnyitni a határait, eszébe ne jusson beengedni a menekülteknek hazudott gazdasági migránsokat és a beilleszkedni képtelen és nem is akaró idegeneket, tegyen mindent úgy, ahogy eddig is tette.

Sajnos az a helyzet, hogy ez a felszólítás lényegesen erősebb felszólítás. Ráadásul valós igény és valós félelem áll mögötte.

Ezzel szemben az ENSZ főbiztosa egyszerűen hazudozik és hülyeségeket beszél.

Úgyhogy Magyarország a második felszólításnak fog engedelmeskedni, a főbiztos úr pedig megcsókolhatja a hátunk végét.

]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (529) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (16) Szépségápolás (15) Heti lámpás (276) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Kultúra (6) Belföld (10) Életmód (1) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7091) Tereb (145) Egészség (50) Jobbegyenes (2680) Flag gondolja (34) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mozaik (83) Nézőpont (1) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (689)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>