Ma 2024 július 22. Magdolna napja van. Holnap Lenke napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Kitoloncolás

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hogy rohadjon meg az összes! Atyaúristen! Mivé lett ez a világ!

"Szellemileg sérült, tolószékes nőt erőszakoltak meg migránsok Svédországban

Bestiális módon ]]>támadt rá]]> négy Eritreából származó fiatal migráns egy szellemileg sérült, tolószékes nőre Svédországban.

Az ügyészség közlemény szerint az incidens május 5-én történt a svédországi Bromma városában, amikor a zavart állapotba került, kiemelten sebezhető nőt négy, 17 és 20 év közötti eritreai migráns brutális módon megerőszakolt. A vizsgálatok szerint a magatehetetlen áldozaton olyan erővel tettek erőszakot a bevándorlók, hogy súlyos belső sérülései keletkeztek.

Az elkövetők ellen különös kegyetlenséggel elkövetett nemi erőszak vádjával indítottak eljárást, akikre nagy valószínűséggel kitoloncolás vár majd. Mint ismert, Svédországban az elmúlt hat évet vizsgálva kiderült, hogy a csoportos nemi erőszakok 88 százalékáért migrációs hátterű elkövetők felelnek. Mi több, a különös kegyetlenséggel elkövetett nemi erőszakok 84 százalékáért pedig kifejezetten muszlim örökséggel megáldott bevándorlók tehetőek felelőssé."

Vajon lesz-e valaki, aki képes lesz elégtételt szolgáltatni a megerőszakolt szerencsétlennek? Lesz-e NGO, amelyik felkarolja az ő ügyét?

Dehogy lesz...

És soha ne feledjék, ez a svéd állam, amelyik az összes ilyen pestises patkányt beengedi az országba holmi emberiességre hivatkozva, egy sérült magyar kislány beengedését megtagadta, pedig ott él az egyetlen rokona, aki szívesen gondozta volna, és a magyar állam vállalta volna ellátásának költségeit. De ő nem mehetett. Helyette az összes ilyen nőket erőszakoló, kibaszott előember kell. Ezek a pestises patkányok, akiket ki kellene irtani.

És aztán majd kitoloncolják őket. Hűha! Remélem ott lesz a repülőn az a kretén kékharisnya, aki a múltkor nem engedett kitoloncolni egy szintén erőszakoskodó afgàn állatot. Ott kell legyen majd a repülőn újra az a nyomorult és kártékony és beteg idióta, ha majd ezt a négy eritreai tetvet toloncolják ki, ugyanis ezek feltételezik egymást. Hogy rohadjon meg az összes! Atyaúristen! Mivé lett ez a világ!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (322) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7725) Jobbegyenes (2825) Nézőpont (1) Autómánia (61) Mozaik (83) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Kultúra (9) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Történelem (18) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Életmód (1) Egészség (50) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Gazdaság (713) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>