Ma 2021 január 22. Vince, Artúr napja van. Holnap Zelma, Rajmund napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Most szólok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az alábbi iszonyatos hírt most olvastam:

„Brutális módon agyonverte a gyengébb zárkatársát egy 17 éves bűnöző a szirmabesenyői fiatalkorúak börtönében

Egy 17 éves fiú tavaly februárban előzetes letartóztatásban volt a szirmabesenyői fiatalkorúak börtönében, egy zárkában a szintén letartóztatott, 17 éves sértettel. A vádlott azonnal rászállt a gyengébb testalkatú sértettre, és az esti órákban verekedni kezdett vele. A sértett ebbe nem akart belemenni, de végül kiállt a vádlott ellen.

Két zárkaellenőrzés között a vádlott ennek során többször ököllel fejen ütötte a sértettet, majd a földre kerülő fiú fejébe többször belerúgott, aki a bántalmazástól többször elvesztette az eszméletét, de a vádlott mindig fellocsolta vízzel, majd folytatta a verést.

Ezután a sértett felmászott az ágyára aludni. Reggelre viszont kómába esett, és hiába vitték a bv. intézetből kórházba, a koponya- és agysérülés miatt, anélkül hogy eszméletét visszanyerte volna, 2 hónap múlva meghalt. A halálát az ütések és rúgások okozták.

Az időközben rablások miatt jogerősen 7 év börtönre ítélt vádlottal szemben a B.A.Z. Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés miatt fiatalkorúak börtönbüntetését és közügyektől eltiltást indítványozott. (Ügyészség)” 

]]>]]>

Most szólok: ez a 17 éves veszett állat 24-25 évesen fog kijönni a börtönből, és akkor, nagyon rövid időn belül gyilkolni fog. Ne legyen igazam, de félek, nem tévedek. Ilyenkor érdemes eltöprengeni a hogyan továbbon…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Autómánia (61) Sport (729) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5051) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (1949) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Politika (1571) Tv fotel (65) Életmód (1) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (503) Belföld (5) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (656) Szépségápolás (15) Heti lámpás (249) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1453) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>