Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
Bayer Zsolt: Felhívás!

Bayer Zsolt: Felhívás!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Várok mindenkit október 19-én, 15 órakor a Stefánián. Hajrá Magyarország! Hajrá Olaszország! Hajrá Európa!

KEDVES OLVASÓIM, KEDVES BARÁTAIM!

E hónap 19-ére, 15 órára Matteo Salvini, volt olasz belügyminiszter, a legnépszerűbb olasz párt vezetője nagygyűlést hirdetett Rómába, ahová az ország minden tájáról várja a normalitásban, a nemzetben, az országhatárok védelmének kötelességében hívő, és az illegális migrációt elutasító olaszokat.

Amolyan Békemenet lesz Rómában 19-én!

Matteo Salvini azon, sajnos egyre fogyatkozó európai politikusok egyike, akik az Európai Uniót mint erős és független nemzetállamok szövetségét képzeli el, szemben azokkal, akik a nemzetállamok felszámolásában, a migráció elfogadásában és támogatásában, a „kevert társadalmak” létrehozásában látják a jövőt.

Ők Európa sírásói.

Matteo Salvini harca a mi harcunk is. Matteo Salvini pedig Orbán Viktor szövetségese. Ő, és az olasz hazafiak megérdemlik, hogy mi, magyar hazafiak kiálljunk mellettük és értük ebben a történelmi pillanatban!

Éppen ezért október 19-én, 15 órára szolidaritási nagygyűlést hirdetek Budapestre, az olasz nagykövetség elé. Cím: Budapest, Stefánia út 95.

Október 13-án szavazzunk a nemzeti erőkre, október 19-én pedig mutassuk meg, hogy az olasz nép éppúgy számíthat ránk, ahogyan mi is számíthatunk rájuk. Lebegjen szemünk előtt, hogyan fogadták ők Orbán Viktort, hogyan énekelték neki, hogy „Avanti Ragazzi di Buda!”.

A tét Európa jövője, gyermekeink és unokáink jövője.

Mutassuk meg, hogy a normális, nemzetüket szerető és féltő európai emberek nincsenek egyedül, és képesek kiállni egymásért.

Várok mindenkit október 19-én, 15 órakor a Stefánián.

Hajrá Magyarország! Hajrá Olaszország! Hajrá Európa!

(Borító: repubblica.it)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1464) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2435) Mozaik (83) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Sport (729) Egészség (50) Belföld (8) Történelem (15) Irodalmi kávéház (514) Gazdaság (667) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Kultúra (6) Tereb (142) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6355) Autómánia (61) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Életmód (1) Heti lámpás (260) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>