Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Bayer Zsolt: Morzsolódunk. Lefele

Bayer Zsolt: Morzsolódunk. Lefele

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagy baj van... Megmérte a Pulai.

Morzsolódunk. Lefele. Megmérte a Pulai. És az időköziken is látszik.
Tessék, itt volt ez a vasárnap is, három időközi, ebből kettő polgármester választás. Ahol indult Fidesz-Kdnp támogatással jelölt, ott győzött is. Háromból kettő. Ráadásul például Mártélyon a „Lázár János sofőrje” alig kapott 67%-ot! Orosházán meg csak 61%-ot sikerült szereznünk.

Ásotthalmon meg a Toroczkai embere nyert, a Mi Hazánkos.

Morzsolódunk. Lefele. A balos ellenzék meg hasít. A Feri is készülődik. Córesz.

Mutatom:

1.:

Ambrus Istvánt választották Mártély új polgármesterének

A független, de Fidesz által támogatott jelölt a szavazatok kétharmadát szerezte meg a településen.

A Csongrád-Csanád megyei Mártélyon a függetlenként induló, de a Fidesz által is támogatott Ambrus Istvánt választották meg a település új polgármesterének 407 szavazattal (67,16%). Míg a község leköszönő polgármesterére, Putz Anitára mindössze 199 szavazat érkezett – derült ki a valasztas.hu oldalról

Ambrus István eredményéhez a térség országgyűlési képviselője, Lázár János is gratulált közösségi oldalán.

2.:

Orosházán a Fidesz által támogatott jelölt lett a befutó

A mandátumért négyen méretették meg magukat.

A valasztas.hu közlése szerint megszületett az eredmény a Békés megyei Orosháza 5. egyéni választókerületében is, ahol amiatt kellett időközi választást kiírni, mert lemondott a képviselő.

A mandátumért négy jelölt indult, akikre a választói névjegyzék szerint közel 2300-an szavazhattak.

A győztes, a Fidesz által is támogatott Gyapjasné Béres Enikő lett, akit 184 szavazattal (60,93%) választottak meg az EVK. képviselőjének. A második helyen a Momentum-DK jelöltje végzett 81 vokssal.

3.:

Megvan, ki követi Toroczkai Lászlót a polgármesteri székben
Az ásotthalmiak Papp Renáta független jelöltnek szavaztak bizalmat.

A Csongrád-Csanád megyében nemcsak Mártélyon, hanem Ásotthalmon is időközi választást tartottak augusztus 7-én, vasárnap.

A település választásra jogosult polgárai új polgármestert választottak, a korábbi ugyanis összeférhetetlenség miatt lemondott posztjáról.

Az időközi választáson öt jelölt indult: hárman függetlenként, egy jelölt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt színeiben és egy a Megoldás Mozgalom jelöltjeként. A választói névjegyzékben mintegy 3200-an szerepeltek.

A valasztas.hu adatai szerint Toroczkai László utódja Papp Renáta, független jelölt lett, aki 623 szavazatot (57,85%) kapott. A második helyen az ugyancsak független Bardócz Csaba végzett, rá 367 voks érkezett.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Gazdaság (667) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (514) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6347) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2431) Egészség (50) Tereb (142) Sport (729) Életmód (1) Mozaik (83) Belföld (8) Politika (1581) Történelem (15) Nagyvilág (1464) Heti lámpás (260) Flag gondolja (33) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>