Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
3043f2b5d5dfe1dae0e5d97ebecfedad.jpg

Bayer Zsolt: "Milyen menekültek? Ez egy horda"

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A szlovén-horvát határ szlovén oldalán fekvő kis település, Zavrč polgármestere fakadt ki, miután megvizsgálta, hogy mit hagyott maguk után néhány ezer menekült, akik átvonultak a falun.

]]>Zavrč]]>  egy alig több, mint ezer fős falu, mondhatni a szlovén Felcsút.

Hiszen a szlovén ötödik ligából jutott fel a focicsapatuk öt év alatt az elsőbe. Olyan sztár is a csapatban játszik, mint a Liverpool egykori kezdőjátékosa, Albert Riera. A menekülteket a focistadionban szállásolták el. Miran Vuk polgármester azon a szeméthalmon akadt ki, amit a menekültek a stadionban hagytak.

Miran Vuk, polgármester

Miféle menekültek!? Ellenőrizetlen vad hordák,akik a gyerekeket és a nőket maguk előtt tolják. Azok voltak a menekültek, akik annak idején Boszniából jöttek és mindenért hálásak voltak. Ez a vad horda pedig úgy képzeli, hogy jogában áll mindent megsemmisíteni és összekoszolni.

Nyilatkozta egy szlovén regionális lapnak Miran Vuk polgármester. (A cikket a horvát ]]>Jutarnji List]]> is kivonatozta, magam is ebből idéztem.)

Mindent tönkretettek. Ahol álltak, ott pisáltak. Ahol feküdtek, ott végezték a nagydolgukat.

Mondta a stadionjuk tönkretétele miatt mérges polgármester.

 Senki se akar hozzáérni ehhez a szemétkupachoz. A pokrócokat, a ruhát, az ételt, mind szétdobálták. Ezerkétszáz adag ételt főztünk. Ételt kaptak, de eldobták. Nem tudom, hogy mit esznek.

A polgármester a szomszédos horvátokat arra buzdítja, hogy jöjjenek feltakarítani. Nem is fizetnek rosszul. Száz eurós napszámot ígért, ami a magyar havi közmunkásbér mintegy kétharmada.” (Zrinski Miki, Crotia Pepita) 

Azt hiszem, ebben nagyjából minden benne van. A polgármester úr tökéletesen összefoglalta a dolgok lényegét, nem nagyon van mit hozzá tenni. Ráadásul mentes a szöveg a kötelező udvariassági és „pc” köröktől, így mindenki számára érthető és befogadható a szöveg.

Tisztelt Polgármester Úr!

Így látjuk mi is!

Minden jót kívánunk Önnek, Önöknek!

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2578) Heti lámpás (261) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Szépségápolás (15) Tereb (142) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Mondom a magamét (6709) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Tv fotel (65) Életmód (1) Vetítő (30) Mozi világ (440) Autómánia (61) Belföld (8) Kultúra (6) Mozaik (83) Gazdaság (676) Történelem (15) Nagyvilág (1306) Irodalmi kávéház (519) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>