Ma 2024 július 17. Endre, Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.
86272c024bb0c6cfff3950e604f663de.jpg

Bayer Zsolt: Miért?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Disznólábakat tettek a Duna-parti bronzcipőkbe. Ez most a hír. Nézzük először felülről. A halottakat, a halottak emlékét nem gyalázzuk. Ez az ősi, ez az isteni törvény. S elég régi már.

Hiszen Kreón türannosz is azt a parancsot adta, hogy nem szabad eltemetni az ellene lázadók tetemeit. S akkor az egyik temetetlenül heverő halott testvére, bizonyos Antigoné jött, és eltemette bátyját. Mert azt mondta, az isteni törvény magasabb rendű, mint az emberi, különösen, ha azt az emberi törvényt egy zsarnok hozta.

Aki Magyar Bálint előtt járt iskolába, biztosan hallott már Antigonéról. S az tudja, hogy aki disznólábakat rak a Dunába lőtt zsidók emlékére állított bronzcipőkbe, annak nincsen köze az európai civilizációhoz, s ekképpen nincsen köze a magyarokhoz sem. Így jár, aki Kreón és Antigoné harcában Kreón mellé áll. Így jártak a Nagy Imrééket kutyaként elkaparó Kádárék is, hogy kicsit időszerű legyek. Egyszerű ez, nem bonyolult. S a cipőkbe tett disznólábak gyalázata nem mérhető össze a turul szájába rakott emberi kéz gyalázatával sem. Mert a turul szájába egy angol barom rakta azt a kezet, aki művésznek gondolja magát. Mert ebben a beteg korban művésznek képzeli magát mindenki, aki súlyos frusztrációit nyilvánosan akarja levezetni. Az az angol barom azt sem tudta, mit csinál – de a bronzcipőkbe disznólábat rakók gyalázni akartak. Halottat gyalázni.

S nézzük tovább, most már kicsit közelebbről, alulról… A Kuruc.info nevű portálon alig egy nappal a június 7-i választás után ez volt olvasható:

"Az SZDSZ és a zsidópárt holdudvarának minden tagjának felajánlunk egy-egy bőröndöt a meneküléshez. Cserébe elfogadunk aranyat (nem baj, ha fog formájú), ezüstöt (a tőlünk ellopott családi érdekelne leginkább), valamint emberi bőrt, lámpaernyők készítéséhez. Hitelre nem adunk semmit, mert tudjuk, hogy nem kapnánk vissza. Amennyiben két bőröndöt vásárol, úgy ajándékba egy Zyklon B-t tartalmazó gázpalackot adunk. Jó utat Izraelbe, soha ne halljunk egymásról! Kuruc.info."

Ilyen szöveget nem ír le és nem mond az, akinek köze van az európai civilizációhoz, s ezen belül a magyarsághoz.

Ilyen szöveget állatok írnak, mondanak… Vagy? Vagy fizetett provokátorok. Vagyis gazemberek.

Mert nézzük csak, kinek jó az ilyen szöveg? Hát nekik jó. Az MSZP-nek és az SZDSZ-nek. Az egyik megszűnt létezni, a másik meg már alig látszik. S nekik nincsen már egyéb fegyverük, lehetőségük, reményük, mint a fasisztaveszély, az antiszemita kártya.

Amúgy ez az ő örök reményük és fegyverük.

Csakhogy például június 7-e után ez a fegyver is kicsorbult.

Hát ki kell köszörülni.

S vajon ki köszörüli? Hát ezek. A kurucinfósok. Amúgy az idézett szövegen egyszerűen érződik az izzadságszag. Az erőlködés, ahogy kimódolják, kifundálják, hogy s miképpen lehet valami elborzasztót odavetni a nyilvánosság erre éhes kutyáinak. Beteg és árulkodó az egész. Az egész bűzlő Kuruc.info. Amely amúgy kizárólag "holokamu"-nak nevezi a holokausztot, s most, lám, ebben a zagyva borzalomban tételesen felsorolja a holokauszt összes attribútumát. Aranyfogtól Zyklon B-ig.

Szolgálnak a kurucinfósok. Így, ezzel. S miközben szolgálnak, miközben árulják mindazt, ami sokaknak szent, aközben egy sor fontos ügyet is lehetetlenné tesznek. Például fontos dolgok megvitatását. A cigányügyet, s bizony, a zsidók és nem zsidók együttélésének s jövőjének megvitatását is. Vagy a holokausztiparról való elmélkedést, ami rémisztő és árulkodó jelenség – Norman G. Finkelsteint tessék olvasni!

Ezt mind-mind lehetetlenné teszi a Kurucinfó. Viszont élteti a reményt az MSZP-ben és az SZDSZ-ben, hogy talán mégsem lesz meg a Fidesz kétharmada, s hogy talán mégis sikerül elhitetni sokakkal, a nácizmus a kapuban. S akkor majd esetleg újra lesz ötszázaléknyi megtévesztett szerencsétlen, aki az SZDSZ-t választja oktalan rémületében.

Mert az oktalan rémületnek a Kurucinfó ad értelmet s kézzelfogható bizonyosságot. Meg a disznólábak a bronzcipőkben. Ezen kellene elgondolkoznia mindenkinek. Az ősi, a legfontosabb kérdésen: kinek az érdeke?

Mindenesetre az is elgondolkodtató, hogy akik mindenkit bíróság elé citálnak, akik nem restek feljelenteni bárkit, ha nem tetszőt ír (én lassan beköltözöm a bíróságra), azok még soha nem jelentették fel a Kuruc.infót. Például a Mazsihisz még nem...

Hát nem furcsa?
Bayer Zsolt, magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7713) Tereb (146) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Flag gondolja (36) Jobbegyenes (2825) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Történelem (18) Vetítő (30) Autómánia (61) Kultúra (9) Nézőpont (1) Életmód (1) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (713) Egészség (50) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>