Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Bayer Zsolt: Ezt nem fogják elhinni – pedig igaz!

Bayer Zsolt: Ezt nem fogják elhinni – pedig igaz!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Lelepleződtek a hazug gazemberek.

Na kérem, a mai napot írják fel a kéménybe! Ma megtörtént az, ami mindig meg szokott történni. Vagyis lelepleződtek a hazug gazemberek.

Ne gondolják, hogy ehhez összehangolt nyomozati cselekvésekre, akciókra, titkosszolgálatokra és tökös zsarukra volt szükség. Ugyan, kérem! Ezek annyira hülyék, hogy önmagukat leplezik le.

Ezt a feladatot most Perger István vállalta magára, és az Indexen terítette szét. (Szemlézi a Mandiner, gondolom, nem véletlenül…)

Arról van szó, hogy tíz éve hallgatjuk a vádaskodást, amely szerint a „kormány lezüllesztette, tönkretette, kivéreztette az egészségügyet”.

Most, hogy nyakunkon a járvány, ez a narratíva nem tartható tovább, ugyanis feketén-fehéren látszik, hogy a magyar egészségügy a legfontosabb mutatókban pontosan ugyanazt tudja, amit a „művelt” Nyugat egészségügye, néhány mutatóban pedig jobb annál. És még az is kiderült, mi állunk a legjobban a lélegeztetőgépek számában.

Ezt valahogy meg kell ám magyarázni.

A Perger megteszi: „A magyar egészségügy az elmúlt másfél évtizedben jórészt éppen az EU-s forrásoknak köszönhetően tudott szinten maradni, sőt fejlődni.”

Értik? A magyar egészségügy ezek szerint az elmúlt másfél évtizedben nem lerohadt, tönkrement, leépült és elzüllött, hanem fejlődött. Igaz, EU-s pénzből, de fejlődött.

Akkor viszont mire véljük az elmúlt tíz év ellenzéki narratíváját?

Hisztériakeltő, aljas és becstelen hazudozásnak? De hát az nem lehet! Hát ők a „függetlenobjektívek”, a tisztességesek. Akiknek eszük ágában sincs holmi politikai propagandát folytatni újságírás helyett, igaz?

Akit érdekel, ]]>ITT]]> elolvashatja a Mandiner összefoglalóját.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Mozaik (83) Gazdaság (709) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Történelem (18) Belföld (11) Kultúra (9) Politika (1582) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Tereb (146) Sport (729) Jobbegyenes (2804) Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (313) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mondom a magamét (7603) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>