Ma 2022 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Magánlevél Brüsszelnek

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Tisztelt rögtönítélő brüsszeli számonkérőszék...

Tök jópofa levelet írt egy Rajnai Péter nevű fickó a face oldalán és osztja a fideszes csoportokban!

Alulírott budapesti lakosként mélységesen egyetértek a Fényes Tekintetű LIBE Bizottság minapi jelentésével, miszerint mi itt az Orbáni diktatúrában borzalmatos elnyomatásban élünk, itt bizony naponta lábbal tiporják az emberi jogainkat, a demokráciát és legfőképpen a jogállamot.

Igaz, hogy a szavazó fülkében a fidesznyikek senkinek sem szorítottak pisztolyt a homlokához, hogy az orbáni diktatúrára szavazzon, de ahogy a napi betevő médiám, az ]]>index.hu]]> nagyon találóan megállapította, Magyarországon a hülyék vannak többségben. Legfőképpen vidéken. Ezzel egyenlőre még nem tudunk mit kezdeni, de a Soros fiúkkal már dolgozunk a projekten.

Meg aztán itten tombol a média diktatúra is, a tisztességes ellenzéki ember nem jut igaz hírekhez. Ne tessenek törődni azzal, hogy az országban 100 %-os műhold, mobil és internet lefedettség van és hogy az elcsalt választás előtt még maga az ]]>index.hu]]> büszkélkedett azzal a statisztikával, hogy az ellenzéki médiát sokkal többen kísérik figyelemmel, mint a kormány propagandát. Bizonyára be voltak drogozva a fiúk, elnéztek valamit, csak mostanra ocsúdtak fel.

A rasszizmus meg az egeket veri, hiába mondja Járóka Lívia, hogy az uniós parlament egyetlen cigányaként Orbán jóvoltából lehet a parlament alelnöke, és hogy Orbán kétszázezer cigánynak adott közmunkát. A helyzet az, hogy sajnos dolgozniuk kell, ahelyett, hogy békésen éldegélhetnének a segílyen. Ez maga a rasszizmus.

Az antiszemitizmus meg – ahogy a LIBE helyesen látja - egyenesen az egeket veri. Az csak álca, hogy Orbán zéro toleranciát hirdetett, hogy Netanjahu Orbánnal parolázott, hogy számos itteni kompetens zsidó szerint a magyar zsidóság az „aranykorát éli”, hogy a kormány anyagilag kiemelten támogatja őket, itt akkor is antiszemitizmus van és kész!

A jogállamról meg ne is beszéljünk! Az egyszerűen nincs, hiába próbálják a derék Soros NGO-k a szemináriumaikon a bírókat fogékonnyá tenni a brüsszeli felfogásra.

Ezért a LIBE jelentés összeállításakor nagyon helyesen hagyták figyelmen kívül a kormány érveit és örült a lelkem, hogy a vitájára sem engedték oda Orbánékat Brüsszelben és fütyülni tetszettek a „Hallgattassék meg a másik fél is!” ősi jogelvre. Tényleg az a legjobb, ha ott sincsenek, amikor ítéletet mondunk róluk, még belezavarnának, mi nélkülük is tudjuk a tutit!

Szóval, örültem, hogy a felesleges tárgyilagosságot félretéve, a legelszántabb politikai ellenfelükre tetszettek bízni ezt a jelentést. Tessenek csak továbbra is jól elítélni őket, én a magam részéről annyit tehetek, hogy szorgalmasan eljárok tüntetni a gaz Orbán ellen.. Sajnos hiába várom, hogy egyszer végre jól pofán vágjanak, pedig a vérző orrom olyan jól mutatna a nyugati médiában és a következő LIBE jelentésben. Ezek olyan beszari diktátorok, hogy még ezt sem teszik meg.

Tisztelettel: Egy végsőkig elszánt budapesti

Ui: A szovjet elvtársak ’56-ban tankokkal siettek a megsegítésünkre. Nem lehetne most brüsszeli tankokat küldeni a demokrácia és a jogállam visszaállítására? Az mindegy, hogy akkor azt kommenizmusnak hívták, most meg liberalizmusnak. Hát nem secko jedno? A lényeg, hogy mi csináljuk! Igaz, hogy jobban élünk, mintha mi kormányoznánk, de ez nem számít.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Tv fotel (65) Tereb (141) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Nagyvilág (1464) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2378) Gazdaság (667) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Politika (1581) Mondom a magamét (6233) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>