Ma 2023 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Lincselés

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Most végjáték van. Az összes rohadék érzi, tudja, ha két év múlva nem kerül vissza a hatalomba, örökre eltakarodnak, az anyjuk keservébe.

Ezért semmi sem drága. Megpróbálják megismételni 2002-t. Mindent, szó szerint mindent bekennek bűzös, undorító nyállal, mindent bekennek önmagukkal. Orbán és Matolcsy a két fő célpont.

Orbánon nincs mit csodálkozni. Ő azóta a legfőbb célpontjuk, hogy nemet mondott a Demokratikus Chartára, és a saját lábára mert állni, még 1992-ben. Matolcsy pedig a kormány gazdaságpolitikájának szíve közepe. Az „unortodoxia” atyja.

És hát az ortodoxiából nincs kilépés. Az ortodoxia olyan, mint a maffia. Ők az igazi maffia, ezért maffiázzák ezt a kormányt. Az ortodoxia az állandó, de teljesen hiábavaló harc az infláció ellen, az ortodoxia a magas jegybanki alapkamat, amely miatt a külföldi befektetők óriási haszonnal parkoltathatják a pénzüket az MNB-ben, és ami miatt hatalmas kamatokért finanszírozható az ország, és amitől magas a hitelek kamata is. Ortodoxia, ha évente átlagosan kétszázmilliárdot kell betenni a költségvetésből a jegybankba, mert az ennyi veszteséget termel. Ha ezek mind együtt vannak, akkor minden rendben, akkor minden remekül működik, akkor minden olyan nagyon „európai”, akkor a nemzetközi hitelminősítők kilóra megvett gazemberei is tudják a dolgukat.

Az unortodoxia másmilyen. Unortodoxiában nincs infláció, hanem defláció van, unortodoxiában 1,05 százalék a jegybanki alapkamat, s e puszta tény azt jelenti, hogy havonta milliárdoktól esnek el a nemzetközi pénzvilág gurui, unortodoxiában a jegybank évi 260 milliárd nyereséget termel, és ebből a pénzből állampapírokat vásárol, hogy közvetve finanszírozza a magyar gazdaságot. Unortodoxiában az IMF el van zavarva, és csökken az államadósság. Unortodoxiában négy éve folyamatosan három százalék alatt van a hiány, unortodoxiában akár holnap be lehetne vezetni az eurót, ugyanis unortodoxia megfelel a maastrichti kritériumoknak, szemben ortodoxiával, ahol „annyival vagyunk túl a lehetőségeinken, hogy azt el sem tudjátok képzelni”, ahol „ilyen böszmeséget ország még nem csinált, mint mi csináltunk”, ahol „trükkök százai, amiről nektek nem kell tudnotok” segítségével lehetett egyáltalán megmaradni. (Csak jelzem: Isten mentsen meg bennünket jelen pillanatban az euró bevezetésétől!)

Ezért kell Matolcsyt kicsinálni. Ezért kell a kormányt kicsinálni. Ezért kell mindenkit kicsinálni. És ezért nem számít már semmi sem.

A miniszterelnök gyerekei is szabad préda lettek, minden és mindenki szabad préda lett, ezek a rohadékok rávetik magukat mindenre, olyanok már éppen, mint a „veszettek” a „túlzók” a jakobinus patkánylázadás idején. A legutolsó rohamra sorakoztak fel. Most vagy soha.

Már a lincselésnél tartanak.

„Hadházy szerint »ha nem lesz békés átmenet« az Orbán-éra végeztével, annak a jegybankelnök testi épségét nézve is súlyos következményei lehetnek. Sok tízezer ember nyomorodott meg emiatt, »és most tudja, mire költötték azt a pénzt, amit a devizahitelesek vérén keresett a Magyar Nemzeti Bank - hát én Matolcsy urat akár egy lincseléstől is félteném, mert ez egy nagyon csúnya dolog«.”

Igen, ezeket mondta az ATV kamerájába ez a Hadházy nevű fehérjehalmaz. El tudjátok képzelni, mi lenne itt, ha egy kormánypárti politikus lincseléssel fenyegetne ezek közül bárkit is? Talán még a kéksisakosok is bevonulnának.

De Hadházy úgy érzi, ő ezt is megteheti. De lilálhat lincselésről, meg „nem békés átmenetről”. Tényleg, Hadházy? Nem lesz békés átmenet? Hanem milyen lesz? Meséld már el, csupa fül vagyok! Mesélj, először arról, egyáltalán miből gondolod, hogy lesz bármilyen átmenet? A kimutathatatlan pártod ügyeletes seggfejeként zavargásokat álmodsz a mocskos árulók nehéz álmával? És a lincselést hogyan képzeled? Ott leszel az első sorban? Aprókat sikkantgatva elalélsz, ha arra gondolsz, hogy a lumpenprolik élén lámpavasra húzol valakit? Ez a vágyad, Hadházy? Mindig megették az uzsonnádat a suliban, a kötélre soha nem tudtál felmászni, annyiba se vettek soha, mint egy rakás szart, és most lincselni szeretnél?

Nem fogsz lincselni, Hadházy.

Mint úgy általában a gyáva patkányok, te is nagyon szeretnél egyszer részt venni egy ilyen buliban, de ez a buli el fog maradni. Akkor is, ha mindent megtesztek érte. Akkor is, ha elviselhetetlenül provokáltok.

Minden hiába Hadházy. Ti ugyanis nagyon-nagyon kevesek vagytok egy lincseléshez. Ti nagyjából ahhoz vagytok elegen, hogy egyszer végre kapjatok egy sistergős, rohadt nagy pofont. Nemsokára megyek Szekszárdra, ugorj már be a fórumomra, neked saját kezűleg ki is osztom a porciódat!

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (16) Nagyvilág (1309) Tereb (145) Jobbegyenes (2682) Politika (1581) Tv fotel (65) Gazdaság (689) Mondom a magamét (7100) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Kultúra (6) Vetítő (30) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (10) Sport (729) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (529) Mozaik (83) Flag gondolja (34) Heti lámpás (276) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>