Ma 2022 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Lassan divat lesz ez is

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Lassan divat lesz majd muszlim „menekültek” körében, hogy papokat támadjanak meg. S ha megvárjuk, ha tűrjük, hogy ez így legyen, akkor meg is érdemeljük a sorsunkat…

„Katolikus papot késelt meg egy menedékkérő Belgiumban

A menedékkérő pénzt kért a paptól, aki nem adott neki, ezért a férfi kést rántott.

Késsel sebesített meg egy menedékkérő egy katolikus papot vasárnap este a kelet-belgiumi Limbourgban – írta a Le Soir francia nyelvű belga napilap internetes oldalán hétfőn.

A beszámoló szerint a Hollandiában regisztrált menedékkérő azt kérte a paptól, hadd zuhanyozzon le a plébánián. Jos Vanderlee ezt megengedte, majd később a fiatalember pénzt kért, amit a plébános megtagadott – írta a napilap. Ekkor a menedékkérő kést rántott, és megfenyegette a papot, aki védekezés közben kézfején súlyosan megsebesült. A tájékoztatás szerint a fiatalember elmenekült.

Az eset után a plébános saját autóján a genki kórházba hajtott, ahol még az éjjel megoperálták – tették hozzá.

A rendőrség információi szerint a támadónak nincs dossziéja a belga menekültügyi központban, és azt feltételezik, hogy nem áll kapcsolatban terrorista csoportokkal. Ugyanakkor körözést adtak ki ellene.” (MTI, HVG)

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Autómánia (61) Egészség (50) Nagyvilág (1464) Jobbegyenes (2388) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Gazdaság (667) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6251) Politika (1581) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (513) Sport (729) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Történelem (15) Tereb (142) Mozaik (83) Heti lámpás (260) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>