Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Kiutasították már?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

…vagy esetleg meglincselték? Történt valami, vagy ez a mocskos, tevebaszó geci továbbra is nyugodtan megtartja „vallásóráit”?

A ]]>Magyar Idők írta meg]]> ezt az újabb felháborító, vérlázító esetet:

„A ISZLÁM MEGENGEDI, HOGY SZEXRABSZOLGÁKAT TARTSATOK

Rejtett kamerával készítettek felvétel a vallási vezetőről, amint a fiatal muszlimokat tanítja.

Ali Hammuda a cardiffi Al-Manar mecset imámja 2014 óta, amikor Nasser Muthana és Reyyad Khan, akkor 20 évesen, valamint a tinédzser Aseel Muthana elmentek Szíriába. Az imámról a napokban készült egy rejtett kamerás felvétel, amelyen fiatal muszlimok egy csoportjának azt mondja, hogy az iszlám elfogadhatónak tartja szexrabszolgák tartását, valamint, hogy a világvége közel van.

Az imám az Iszlám Állam értelmezésében tolmácsolja Mohamed próféta szavait, elvégre a dzihádista szervezet mintegy 3500 szexrabszolgát tart fogva, többségük nő és gyermek, de férfiak is vannak közöttük.imam szexrabszolgakHammuda egyébként palesztin származású, de Nagy-Britanniába vándorolt. Csoportjának azt természetesen elfelejtett elmondani, hogy a rabszolgatartás törvényekbe ütközik az Egyesült Királyságban, és valójában az iszlám is tiltja.

A mérsékelt muszlim vallási vezetők szerint Hammuda extremista hírében áll. Shahid Raza imám például úgy nyilatkozott a Daily Mailnek, hogy a Hadit magyarázata, a szexuális rabszolgaság igazolásaként, kizárólag az Iszlám Állam gyakorlata.

A cardiffi imámról készült felvételt ]]>itt]]> tekinthetik meg.

Bayer Zsolt 

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1464) Gazdaság (667) Szépségápolás (15) Sport (729) Tv fotel (65) Tereb (142) Kultúra (6) Jobbegyenes (2435) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Életmód (1) Irodalmi kávéház (514) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Politika (1581) Egészség (50) Heti lámpás (260) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6355) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Történelem (15) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>