Ma 2021 április 21. Konrád napja van. Holnap Csilla, Noémi napja lesz.
Bayer Zsolt: Kormánymaradás után…

Bayer Zsolt: Kormánymaradás után…

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Továbbra is ez az ország lesz a normalitás, a nemzeti, a vallási és a nemi identitás megőrzésének egyik szigete.

Kormánymaradás után azonnal megvédjük a Fekete-Győrt.

Nem fogjuk megengedni, hogy a feldühödött és vérig sértett tömeg meglincselje. Körbevesszük Fekete-Győrt, üvegbúra alá helyezzük, megfelelő páratartalom, napi háromszori étkezés és korlátlan vízfogyasztás biztosítása mellett bárki megnézheti – sőt, nézegetheti, tanulmányozhatja őt, de fényképfelvételek készítése kizárólag tudományos munkák és disszertációk esetében engedélyezett.

Kormánymaradás után szintúgy védelem alá helyezzük majd Donáth Annát és Cseh Katalint.

Kormánymaradás után kifejezetten szorgalmazni fogjuk mind a magán-, mind pedig a nem magánrepülőgépek felszállását, amelyekkel a Bergek és mindenféle egyéb ügynökök haladéktalanul elhagyhatják ideiglenes állomáshelyüket.

Kormánymaradás után haladéktalanul folytatjuk azt a gyakorlatot, hogy lehetőség szerint a magyar cégek és vállalkozások jussanak munkához, megrendelésekhez, ezek legyenek minél nagyobb számban a közbeszerzések nyertesei.

Kormánymaradás után haladéktalanul eltakarítjuk a Czeglédyt, ami azt jelenti, hogy megszüntetjük a joggal történő szórakozás lehetőségét.

Kormánymaradás után egy perccel, egy és három nappal is fenntartjuk a jogállamot.

Kormánymaradás után remélhetőleg felfüggesztjük a Fleck-féle gazemberek egyetemi oktatói állását (magyarul: kirúgjuk őket végre).

Kormánymaradás után haladéktalanul megkérdezzük újra (és újra), miképpen lehetséges az, hogy a filmfelvételen egyértelműen beazonosítható kispesti szocialista önkormányzati képviselő, Lackner Csaba valamilyen kábítószert szárítgat, miközben súlyos korrupciós ügyekről mesél, ehhez képest ebben az ügyben eddig két embert ítélt el a független magyar bíróság: egy LMP-s képviselőt és a fideszes Dódity Gabriellát.

Kormánymaradás után kénytelenek leszünk ismét kérdéseket feltenni bizonyos bírókkal kapcsolatban.

Kormánymaradás után továbbra sem leszünk az EU lábtörlői, és továbbra sem lesz szükség arra, hogy a Magyarországon állomásozó gazemberek az EU hasonszőrű gazembereivel összefogva, „trükkök százaival” ideig-óráig eltussolják majd a gazdaság valódi helyzetét, és „hazudjanak reggel, éjjel meg este”.

Kormánymaradás után lesz…juk a Jakabot.

Kormánymaradás után szépen bekeretezzük a Szabó Tímeát, a Szél Bernadettet meg a többit, és körbeutaztatjuk mindet az országban, mert mindenkinek meg kell ismernie az antihungarikumokat.

Kormánymaradás után sokáig és nagyon közelről nézzük majd a Hadházyt, aztán felszereljük egy paripa megfelelő testtájára.

Kormánymaradás után a Márki-Zayt is lesz…juk. Kétszer.

Kormánymaradás után nagy-nagy érdeklődéssel fogjuk olvasgatni a 24.hu, a 444.hu meg a többi vezércikkeit, különösen az első három napban.

Kormánymaradás után továbbra is ez az ország lesz a normalitás, a nemzeti, a vallási és a nemi identitás megőrzésének egyik szigete.

Kormánymaradás után ezeknek a mostani nagypofájúaknak jelentős részét meg fogja ütni a guta.

Kormánymaradás után megkérdezzük a zsúrpubi Karácsonyt erről-arról.

Kormánymaradás után kormánymaradás lesz. És ez a lényeg.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (6) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Tereb (140) Mondom a magamét (5239) Vetítő (37) Mozi világ (440) Egészség (50) Történelem (14) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Gazdaság (657) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2010) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Politika (1578) Heti lámpás (254) Nagyvilág (1454) Sport (729) Szépségápolás (15) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>