Ma 2020 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Komoly figyelmeztetés...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Székely Nemzeti Tanács összefogásra hív!

A Székely Nemzeti Tanács összefogásra hív fel, tanácskozást szervez „magyarellenesség a Kárpát-medencében” címmel, petíciókat fogalmaz egészen az Unió vezető magjáig és tüntetéseket szervez, állásfoglalásra szólít fel a Romániában koncepciós perben elítélt két magyar ifjú érdekében.

Tisztelve őszinte igyekezetüket, de mintha feleslegesen duplikálnának. Itt van nekünk ugyanis ez a Soroshoz közvetlenül bekötött szervezetrendszerünk – az összes open, transzparens meg internesenel, és az elnök, elnökhelyettes meg a Bősz párt. Ők ezt a méltánytalanságot úgysem hagyják, mert nekik az egyenlő jogok elve olyan, mint halnak a víz, madárnak a levegőég – hát én most nem szeretnék a román ügyészség, bíróság és kormány helyében lenni! Mert, ha az openek, transzparensek, internesenelek meg az elnök hadarva összegeznek, az elnökhelyettes többször rábólintva hitet tesz az egyenlő jogok mellett, és a Bősz átül – abba kontinensek remegnek bele, vén politikai rókák őszülnek meg egyetlen nap alatt, és repülőjáratok maradnak ki szerte Európában.

Ezért csak dicsérni lehet bölcs belátását, politikai érettségét a sok opennek, transzparensnek és internesenelnek, az elnök, a helyettes meg a Bősz tömegpártnak, hogy visszafogják magukat. Merő politikai éleslátásból direkt nem szólalnak fel a koncepciós peres gyakorlat és eredménye ellen – úgy jelzik megingathatatlan és egyértelmű álláspontjukat, hogy kiállnak a buzik házasodási és kisgyermekek örökbefogadási jogaiért, és teljes erejükkel támogatják a disznósörtével borított hájas testű férfiak egyetlen domina övbe öltözötten való felvonulását fényes nappal az Andrássy úton.

Nyugodjon csak meg a Székely Nemzeti Tanács, ha valamiből, ebből aztán fognak érteni Bucurestiben, de még Kijevben is!

Mayer Gábor

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Vetítő (37) Mondom a magamét (4808) Gazdaság (652) Autómánia (61) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Egészség (50) Belföld (5) Nagyvilág (1452) Tereb (140) Kultúra (6) Heti lámpás (243) Sport (729) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (1851) Történelem (14) Szépségápolás (15) Életmód (1) Irodalmi kávéház (490) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1571)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>